Publicat 03 Mai 2019 | Expiră 03 Iun 2019

CONSULTANT IMOBILIAR

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Vrem să completăm echipa cu un coleg sociabil, dinamic, motivat, cu abilități excelente de comunicare, negociere, cu spirit de inițiativă, dornic să învețe și/sau să evolueze alături de noi.
Experiența in domeniu și permisul de conducere pot constitui avantaje însă nu sunt determinante.

Descrierea jobului

Jobul presupune activități de consultanță și servicii specifice tranzațiilor imobiliare. Lipsa experienței nu constituie o problemă deoarece vei beneficia de instruire inițială și sprijin constant de la membrii echipei.
Beneficii: pachet salarial atractiv, bonusuri, autoturism serviciu.

Descrierea companiei

Universal Properties Real Estate S.R.L. este o societate fondată de un grup de tineri motivați, cu experiența relevantă în domeniu ce oferă soluții de promovare și valorificare a proprietăților precum și servicii specifice tranzacțiilor imobiliare, consultanță imobiliară.
Personalul specializat și experiența acumulată ne permit furnizarea unor servicii imobiliare complete, dedicate fiecărui client, la cele mai înalte standarde.

Expirat
CONSULTANT IMOBILIAR  -  CAREJA ELENA-ADINA-CABINET DE AVOCAT

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close