Consultant Imobiliar cu sau fara experienta

ABC REAL IMOB - 3 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu 1500 - 3500 EUR
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

In primul si in primul rand, nu cautam o persoana cu experienta in domeniul imobiliar, ci o persoana deschisa sa invete si sa cunoasca aspecte noi, sa se dezvolte alaturi de noi, o persoana cu o atitudine proactiva!
Colegul nostru ne dorim sa fie o persoana dedicata muncii sale si care isi doreste venituri peste medie! * Important: daca pentru tine este satisfacator sa stai toata ziua intr-un birou si sa primesti lunar un salariu mediocru...ne pare rau, dar nu te incadrezi in echipa noastra de tineri activi!

Descrierea jobului

Cu ce ne ocupam? E simplu: ne ajutam clientii sa-si gaseasca locuinta potrivita, sau biroul/spatiul potrivit necesitatilor lor! Pe scurt, intermediem tranzactiii imobiliare, fie ca e vorba de inchirierea sau de vanzarea/cumpararea unei proprietati, avand la dispozitie toata logistica necesara reusitei! ;)

Ce-ti putem oferi noi?

*venituri peste medie;(pachet salarial +Comision sau doar comision)
*stabilitate;
*mediu de lucru prietenos, competitiv ;);
*birou central Unirii
*training;
*va punem la dispozitie toata logistica necesara pentru a reusi alaturi de noi!

*si multe alte beneficii...noi te asteptam la un interviu pentru a le descoperi si tu, si pentru a afla mai multe despre lucrurile pe care le putem realiza impreuna!

Aplica acum pentru acest job si noi te vom contacta sa stabilim un interviu! ;)

Descrierea companiei

ABC Imobiliare este una dintre cele mai dinamice firme de consultanta si intermediere imobiliara de pe piata de profil din Romania. ABC Imobiliare ofera servicii specializate de consultanta si servicii de intermediere pentru toate segmentele pietei rezidentiale. Gama noastra de servicii integrate este menita sa ofere solutii complete intr-o piata imobiliara complexa. Implicandu-ne total in fiecare proiect, de la conceptul initial, diversele sale stadii si pana la finalizarea proiectului/achizitiei imobiliare suntem in masura sa asiguram satisfacerea deplina a clientilor nostr

Avem o echipa tanara, puternica si ambitioasa, ce urmareste excelenta in tot ceea ce face, imbinam experienta cu cerintele clientilor si astfel ajungem sa oferim servicii de inalta calitate.
Publicat 31 mai 2022 Reactualizat 30 iun. 2022 Expiră 30 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.