Publicat 15 Iul 2006 | Reactualizat 09 Aug 2006 | Expiră 15 Aug 2006

Consultant GSM Slobozia, Galati

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cine sunteti dumneavoastra?
Candidatul ideal pentru postul de Consultant GSM din cadrul firmei K Tech Electronics detine bune cunostinte cu privire la caracteristicile terminalelor GSM existente pe piata (experienta anterioara in vanzari sau service telefoane mobile constituie avantaj), minim studii medii, cunoasterea unor tehnici de baza de negociere si vanzare, cu bune abilitati de operare PC (Excel nivel avansat, Outlook).
Sunteti o persoana meticuloasa, perseverenta, organizata, orientata spre rezultate, auto-motivata, energica, rezistenta la stres, cu o bune abilitati de comunicare interpersonala, dispusa sa lucreze cu norma intreaga si care isi doreste stabilitate in cadrul firmei K Tech Electronics.

Descrierea jobului

Persoana desemnata pentru a ocupa postul de Consultant GSM in cadrul companiei K Tech Electronics va oferi consultanta privind terminalele GSM comercializate, cat si serviciile de abonamente si cartele Vodafone potentialilor clienti, respectand promotiile si targeturile interne. Deasemenea este responsabila de dezvoltarea si mentenanta unui portofoliu de clienti.

Descrierea companiei

Cine suntem noi
K Tech Electronics este unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse, echipamente si servicii de tehnologia informatiei si totodata un principal integrator de sisteme de calcul din Romania.
Misunea noastra consta in a oferi cele mai inovative produse si solutii IT, impreuna cu servicii de inalta calitate care sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri.
Valorile noastre sunt: pasiunea pentru tehnologie, profesionalismul, performanta si loialitatea.
A fost infiintata in 1995, sub numele de K Tech si s-a dezvoltat permanent atat in ceea ce priveste cifra de afaceri cat si numarul de angajati. Societatea incepe din 1999 comercializarea produselor sale sub numele de Ultra PRO.
Incepand cu anul 2003, a fost infiintata firma Ultra PRO Software, specializata in solutii software si hardware integrate, ce ofera consultanta si dezvoltare de aplicatii folosind cele mai noi tehnologii precum si solutii \"la cheie”.
Dinamismul si calitatile manageriale ale echipei de conducere au dus la dezvoltarea continua a companiei, grupul K Tech - Ultra PRO fiind in prezent un nume important pe piata IT din Romania.

Expirat
Consultant GSM Slobozia, Galati  -  KTech Electronics

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close