Publicat 01 Iul 2006 | Reactualizat 30 Iul 2006 | Expiră 01 Aug 2006

Consultant GSM Giurgiu

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cine sunteti dumneavoastra?
Candidatul ideal pentru postul de Consultant GSM in cadrul K Tech Electronics detine bune cunostinte cu privire la terminale GSM existente pe piata (experienta anterioara in vanzari sau service telefoane mobile constituie avantaj), minim studii medii, cunoasterea tehnicilor de negociere si vanzare, buna cunoastere a pachetului Microsoft Office.
O persoana dinamica, orientata catre performanta, cu o atentie distributiva si atenta la detalii reprezinta persoana potrivita pentru acest post.

Descrierea jobului

Oferirea de consultanta privind produsele GSM potentialilor clienti, precum si dezvoltarea unui portofoliu de clienti

Beneficii
Ce va oferim?
K Tech Electronics va ofera sansa dezvoltarii profesionale, sustinand dezvoltarea personala prin training-uri si evaluari periodice. Mediul de lucru este propice desfasurarii unei activitati eficiente.
Daca va doriti o cariera intr-o firma de renume, un colectiv tanar si un mediu in care contributia dumneavoastra conteaza, atunci va asteptam aplicatia.

Descrierea companiei

Cine suntem noi?
K Tech Electronics este unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse, echipamente si servicii de tehnologia Informatiei si totodata un principal integrator de sisteme de calcul din Romania.

Societatea incepe din 1999 comercializarea produselor sale sub numele de Ultra PRO. Impunerea pe piata romaneasca de tehnologie a informatiei a marcii Ultra PRO s-a realizat prin identificarea cu specialistul in calculatoare permanent pregatit pentru a oferi pe loc clientului informatii, suport tehnic si produse pe calitate.
Incepand cu anul 2003, a fost infiintata firma Ultra PRO Software, specializata in solutii software si hardware integrate, ce ofera consultanta si dezvoltare de aplicatii folosind cele mai noi tehnologii.
Dinamismul si calitatile manageriale ale echipei de conducere au dus la dezvoltarea continua a companiei, grupul K Tech - Ultra PRO fiind in prezent un nume important pe piata IT din Romania

Expirat
Consultant GSM Giurgiu  -  KTech Electronics

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close