Consultant fonduri nerambursabile / proiecte de finantare

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Romair Consulting recrutează consultanți cu experiență profesională de minim 2 ani, pentru activități de elaborare și/sau implementare a proiectelor de investiții finanțate prin fonduri nerambursabile (europene și/sau naționale).

Cerințe:
  • pregătirea de specialitate: studii superioare în domeniul economic;
  • experiență specifică în domeniul acordării de consultanță pentru accesarea fondurilor nerambursabile;
  • cunoștințe foarte bune operare calculator Office (Word, Excel, Power Point), Internet, E-mail;persoană proactivă, responsabilă si ambițioasă, cu capacitate de organizare, analiză și sinteză.

Descrierea jobului

  • asistență acordată beneficiarilor în elaborarea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă;
  • identificarea sursei de finanțare cea mai potrivită tipului de investiție, analiza eligibillității solicitantului;
  • elaborarea documentațiilor de solicitare a finanțării nerambursabile: cerere de finanțare, studiu de fezabilitate, plan de afaceri, analiza financiară, strategie de marketing, alte documente prevăzute prin Ghidul programului de finanțare;
  • verificarea conformității tehnico-administrative a documentelor în raport cu cerințele programului;
  • asistență acordată pentru activitatea de derulare a procedurilor de achiziții, elaborarea documentației de rambursare a cheltuielilor efectuate, elaborare a rapoartelor de progres, a documentațiilor de întocmire a actelor adiționale;
  • asistarea clienților pe toată perioada elaborării și derulării proiectelor și pe perioada de monitorizare a acestora.

Descrierea companiei

ROMAIR CONSULTING este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in anul 1997 pentru a oferi servicii de consultanta in afaceri si management, proiectare si inginerie. Profesionalismul, experienta acumulata si buna reputatie reprezinta cartea de vizita a Romair oferita partenerilor actuali si viitori.

Romair Consulting dezvolta proiecte mari de infrastructura pentru autoritati publice, in domenii variate – drumuri, poduri, alimentari cu apa, managementul deseurilor, canalizare, tratarea apei, protectia mediului, infrastructura de turism. De asemenea, compania implementeaza proiecte cu finantare europeana pentru dezvoltarea resurselor umane. Bazandu-se pe experienta acumulata de-a lungul timpului, expertii Romair Consulting isi construiesc proiectele pornind de la un concept fezabil, rezultat din cerintele clientilor dar si a nevoilor societatii, respectand standardele de protectia mediului.

Romair Consulting este un nume deja cunoscut si afirmat in mediul romanesc de consultanta si proiectare, prin exercitarea rolului sau distinct, trasat inca de la infiintare: acela de a promova proiecte investitionale prin abordarea unor instrumente specifice de finantare.

Publicat 6 iun. 2022 Reactualizat 6 iul. 2022 Expiră 6 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.