CONSULTANT FONDURI EUROPENE

S.C.ARHIDOR SRL - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 2700 - 5500 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Alatura-te echipei noastre!
Cautam un coleg/a pe scrierea si implementarea proiectelor pentru fonduri Europene!
Persoana analitica, orientata spre rezultate, disciplinata, ordonata, cu motivare interioara și dorința de a învăța permanent și de a folosi informația în scopul profitului;
Candidatul/a va desfășura activitatea în cadrul departamentului de management de proiect, în vederea scrierii si implementării proiectelor/contractelor din portofoliul companiei (asistență la derularea procedurilor de achiziții publice, elaborarea documentațiilor aferente cererilor de plată/rambursare, elaborarea rapoartelor de progres lunare și trimestriale, elaborarea documentelor/documentațiilor specifice managementului de proiect, asistență acordată clienților pe toată perioada derulării proiectelor și pe perioada de monitorizarea a acestora).

Descrierea jobului

Analiza ghidurilor de finantare in vederea intocmirii dosarelor pentru obtinere finantare prin AFIR, POR, AFM, CNI etc., in functie de liniile de finantare deschise
Responsabilitati:
-gestioneaza proiecte de finantare:
• Pregatirea documentelor necesare accesarii finantarii nearambursabile;
• Asistenta pe perioada implementarii.
- Consiliaza clientul si partenerii acestuia in vederea emiterii/obtinerii documentelor necesare si intocmirii dosarelor aferente cererilor de finantare;
- Elaboreaza si/sau completeaza documentele necesare contractarii finantarii / raspunde la solicitarile de clarificari emise de organismele intermediare si/sau alte organisme abilitate (studii de fezabilitate, planuri de afaceri, memorii justificative,cereri de finantare, etc).
- Intocmeste si realizeaza corespondenta/comunicarea cu clientii si institutiile finantatoare, pe intreg parcursul evaluarii si contractarii proiectelor;
- Organizeaza si participa la vizite de lucru necesare obtinerii finantarii nerambursabile, la sediile beneficiarilor/ finantatorilor/ alte institutii, atunci cand situatia o impune.
- Asigura managementul proiectelor in vederea obtinerii finantarii
- Intocmeste rapoartele de progres, dosare de achizitii, cererile de plata si/sau rambursare si alte documente specifice.
Beneficii

Mediu de lucru placut alaturi de o echipa cu perspective;
Oportunitati de evolutie si dezvoltare profesionala;
Salariu negociabil in functie de experienta cu posibilitatea de dezvoltare si specializare, si mai important, un loc intr-o echipa dinamica, competitiva .

Pentru a aplica, trimite un CV actualizat cat mai recent la adresa gabifkt988@gmail.com, office@arhidorconsult.ro,

Te asteptam cu drag in echipa!

Descrierea companiei

Arhidor este o firmă de consultanţă în afaceri şi management, specializată în accesarea, implementarea şi verificarea proiectelor cu finanţare nerambursabilă.

office@arhidorconsult.ro
Publicat 24 mai 2022 Reactualizat 21 iun. 2022 Expiră 23 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.