Consultant Financiar

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu 500 - 4000 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Consultantul financiar ideal este un bun comunicator, are ambitii proprii si vede in aceasta oportunitate o punte prin care sa ajunga mai usor la obiectivele proprii.

Persoana pe care o cautam vrea sa ii ajute pe cei din jur si este dispusa sa invete ceea ce e necesar pentru a fi cel mai bun om din domeniul sau de activitate. Evolutia personala si profesionala trebuie sa fie o prioritate pentru candidatul nostru.

In final, cautam un jucator care sa fie vedeta echipei noastre! Ce spui, te potrivesti celor de mai sus? Hai sa ne auzim la un telefon daca esti curios si nerabdator, la 0757130380.

Descrierea jobului

Iti doresti sa muncesti independent? Sa lucrezi singur si dupa un program stabilit de tine? Vrei sa nu ai un sef care sa decida cat castigi?

Daca ai 15-20 ore disponibile pe saptamana, poti face ca toate cele de mai sus sa devina realitate. Suntem dispusi sa-ti punem la dispozitie toate resursele necesare pentru a-ti dezvolta abilitatile de consultant financiar in cadrul companiei noastre.

Daca domeniul financiar te pasioneaza, iti vom pune la dispozitie toate cunostintele pe care le avem asupra intregii piete financiare din Romania. In plus, o sa inveti impreuna cu noi cum sa dezvolti nu doar o cariera in domeniu, ci un model de business pe care sa-l duci cat de departe vrei tu. Nu cautam angajati, cautam multiplicatori care sa ne ajute sa crestem in urmatorii ani impreuna!

Important: acest job este unul strict comisionat si nu porneste de la un salariu de baza. Te asteptam in echipa noastra pentru a construi impreuna viitorul financiar din Romania!

Descrierea companiei

O privire de ansamblu asupra pietei financiare din Romania, alaturi de o doza sanatoasa de sinceritate si pragmatism caracterizeaza cel mai bine domeniul de activitate in care ne desfasuram activitatea. Clientii nostri ne recomanda ca fiind prima persoana pe care o apeleaza atunci cand cauta:

- sfaturi financiare sau indrumare in domeniu;
- produse bancare;
- investitii cu grad scazut de risc pentru diversificarea portofoliului;
- planuri financiare pentru copii;
- asigurari de sanatate corporate;
- planuri financiare pentru retragerea din activitate;
- materializarea planurilor pe termen lung, prin prisma financiara.

Privim ceea ce facem ca pe o interactiune continua alaturi de client, din postura de colaborator a acestuia, si nu doar din perspectiva de business.
Evoluam impreuna, crestem impreuna!
Publicat 6 mai 2022 Reactualizat 27 mai 2022 Expiră 5 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.