Consultant Financiar

Raiffeisen Bank - 10 poziții
Oraș de lucru
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Esti comunicativ, dinamic si motivat sa lucrezi in domeniu financiar bancar, alaturi de o echipa de profesionisti? Echipa de vanzari directe Raiffeisen Bank isi mareste echipa si cauta persoane proactive, dornice de dezvoltare pesonala si profesionala. Daca doresti sa faci parte din aceasta echipa si sa iti conduci propria afacere intr-o relatie de parteneriat cu Raiffeisen Bank, te invitam sa iti depui candidatura pentru rolul de Consultant Financiar.

Cerinte:

• Abilitați excelente dе vânzare, consiliere clienți și identificarea celei mai adecvate soluții pentru nevoiele clientului
• Abilitați excelente dе comunicare si relaționare
• Spirit dе echipă, dinamism, flexibilitate
• Acuratețe și atenție la detalii
• Perseverență în atingerea obiectivelor
• Disponibilitate colaborare în regim SRL / PFA /II

Descrierea jobului:

• Studiеrеa nеvoilor cliеntilor in matеrie de servicii finаnciаr-bancаre si formulаrea unеi ofеrte in аcest sens
• Promovarea ofertelor de credite de nevoi personale, carduri de credit si credite ipotecare
• Asistarea clientilor in completarea documentelor necesare accesarii de produse financiar-bancare
• Verificarea documentatiei de creditare
• Mentinerea relatiei cu clientii pe perioada derularii creditului in vederea acordarii unei asistente de specialitate complete

Ce oferim?

• Pachet de compensare motivant, direct corelat cu rezultatele obtinute
• Training de specialitate
• Oportunitatea de a-ti dezvolta o cariera intr-o companie de top si intr-un mediu competitiv
• Posibilitati de dezvoltare personala si profesionala

Descrierea companiei

În Raiffeisen Bank selecția și promovarea oamenilor se bazează exclusiv pe baza competențelor. Suntem deschiși către diversitate și nediscriminare și încurajăm includerea tuturor angajaților, pentru un mediu de lucru eficient, creativ și plăcut, cu o balanță echilibrată între muncă și viața personală!

În banca noastra, profilul angajatului ideal nu ține cont de vârstă, ci de entuzisam și pasiune, nu ține cont de religie, ci de dorința de a învăța, nu ține cont de gen, ci de profesionalism, nu ține cont de etnie, ci de aptitudini și competențe! Cu cât suntem mai diferiți, cu atât mai multă valoare putem crea împreun

Raiffeisen Bank aduce in Romania traditia bancara de peste 130 de ani a grupului austriac Raiffeisen Zentralbank Österreich AG, bazata pe accesibilitate, eficienta si incredere.

Istoricul si experienta grupului, resursele sale, orientarea catre calitate si satisfacerea nevoilor clientilor vor constitui un sprijin in afirmarea talentului tau si te vor ajuta sa-ti transpui aspiratiile in realitate. Daca esti orientat spre solutii, responsabil si pui pasiune in ceea ce faci, poti reusi impreuna cu o echipa profesionista in care meritele iti vor fi recunoscute.

Asuma-ti responsabilitatea dezvoltarii propriei cariere, solutia iti apartine!

Acceseaza www.raiffeisen.ro si afla mai multe detalii despre noi si oportunitatile de cariera.

Raiffeisen Bank brings to Romania over 130 years of Raiffeisen Zentralbank Österreich AG' s banking tradition based on accessibility, efficiency and trust.

The Group's history and experience, its resources, its focus on quality and customer needs satisfaction are going to provide support for affirming your talent and are going to empower your aspirations/desires become reality. If you are solution oriented, responsible and passionate about your work, you can succeed by a professional team's side where your merits will be acknowledged.

Become responsible for developing your own career, the answer is in your hands!

Submit to www.raiffeisen.ro and find out more details about us and about the job opportunities within the company.

Publicat 20 ian. 2022 Expiră 19 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.