Consultant financiar

Oraș de lucru
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

STOP! Citeste pana la capat NEAPARAT ca poate fi sau nu pentru tine acest anunt!

Timpul NU ii favoarizeaza pe cei care cauta "normalul". Prin urmare daca esti doar un "aplicant" de serviciu, acesta nu este locul potrivit pentru tine. Daca, ai in schimb, o viziune mareata despre cum ai vrea sa arate viata ta, daca esti un vizionar, un om mai special, un creator de concepte, acesta POATE FI locul potrivit pentru tine.
Aplica doar daca esti pregatit sa-ti demonstrezi cat de puternic esti si esti convins ca poti si vrei sa muncesti pentru tine si viitorul tau. Aplica daca esti dornic sa iesi din zona ta de confort, sa te dezvolti permanent pentru a deveni cea mai buna versiune a ta. Aplica daca vrei sa preiei complet controlul asupra viitorului tau si sa muncesti si sa iti dedici cu drag timpul tau pentru asta.
Aplica daca vrei sa faci parte dintr-o familie, care va avea grija de tine, o familie care merge inainte si nu se impotmoleste in griji si probleme si care gandeste mereu in solutii.
Drumul catre succes e usor atunci cand realizezi ca tu esti cel mai mare obstacol. Esti hotarat sa iti depasesti conditia?

Da! – abia asteptam sa te cunoastem!
Nu? – multa bafta spre alte anunturi!

Descrierea jobului

Beneficii:
- vei fi invatat tot ce trebuie sa stii (gratuit) si vei fi antrenat pentru a deveni extraordinar atat personal cat si profesional!
- vei primi acreditare de la stat (in urma unui examen) si vei fi certificat sa poti intermedia solutii financiare de top din Romania!
- ai posibilitatea sa scalezi acest business si sa ajungi pe pozitii manageriale si directoriale in companie si asta GARANTAT, in cazul in care rezultatele si implicarea ta va fi pe masura!

Ce trebuie sa faci tu, practic, in intalnirile cu viitorii clienti:
- Sa ii indepartezi de mediocritatea financiara (si implicatiile negative ale acesteia).
- Sa ii RESPONSABILIZEZI in gestionarea finantelor personale.
- Sa ii edifici pe oameni vis-a-vis de cum sa faca si sa aiba bani in acelasi timp (pentru ca a face bani nu inseamna obligatoriu a avea bani).
- Sa le transmiti ca e absolut imperativ sa-si puna banii la facut bani indiferent de venituri.
- Sa ii ghidezi in definirea, prioritizarea si indeplinirea obiectivelor.
- Sa ii faci constienti de faptul ca AU puterea de a alege voit cand sa se retraga din campul muncii – rezultatul o sa fie conform alegerilor de viata facute.
- Sa ii inveti cum sa-si protejeze banii si activele deja existente.
- Sa ii faci constienti de impactul exclusiv pozitiv asupra nivelului de trai din Romania al unui intreg val de oameni care incep sa isi asigure un viitor stralucitor.
- Sa le demonstrezi ca au puterea de a avea o pensie demna de secolul 21 (media pensiilor in Romania este usor sub 1500 RON si situatia se inrautateste pe masura ce timpul trece).
TREBUIE sa devii o persoana capabila sa rezoneze in cel mai profund mod posibil cu interlocutorul pentru a fi un planificator si consultant financiar exceptional.

IMPORTANT:
Aceasta activitate te poate duce mult mai departe de ceea ce consideri ca este un venit ideal pentru tine. Plata vine EXCLUSIV sub forma de comisioane.

99% dintre voi ganditi asta, acum: "Oare merita sa-mi bat capul?"

Te rog opreste-te 10 secunde din contemplare si citeste cel mai mare BENEFICIU:
In 10 ani de zile te poti retrage relaxat/a din campul muncii cu veniturile generate de pe urma acestei cariere. Vreau sa te gandesti serios la ce tocmai am spus.

Stiu ca esti tentat sa spui ca e imposibil, dar daca treci peste asta inseamna ca ai increderea necesara si e primul pas spre a avea succes!

Crezi ca merita sa explorezi aceasta posibilitate?
Cat mai vrei sa pierzi timpul?

APLICANTII CARE NU RASPUND LA MINI-INTERVIU NU SUNT LUATI IN CONSIDERARE!!!

Descrierea companiei

Este o companie de educatie financiara al carei singur scop este sa aduca educatia financiara in cat mai multe case din Romania.
Stiu, e provocator, dar avem toate tool-urile, solutiile si energia pentru a reusi asta si deja lucrurile functioneaza. Ce avem nevoie este doar de o masa mai mare de oameni care sa se implice in a face asta, pentru a accelera procesul de educare financiara a oamenilor acestei tari!
Publicat 20 oct. 2021 Reactualizat 17 nov. 2021 Expiră 19 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos