Publicat 10 Ian 2020 | Reactualizat 09 Feb 2020 | Expiră 10 Feb 2020

Consultant Financiar / Manager - venituri de peste 5000 LEI

CONFIDENTIAL
100 posturi
Expirat
Aceasta activitate este foarte frumoasa, asemanatoare cu cea a unui medic, pe plan financiar. Consultantul financiar este persoana care este aproape de familiile clientilor atunci cand este cel mai important, cand le este greu. De aceea, cautam colegi care inteleg cat de complex este rolul nostru in comunitate si care vor sa se dezvolte profesional in mod continuu.

Responsabilitati

	Invatare continua in cadrul agentiei
	Intalniri zilnice cu clientii
	Prospectare zilnica
	Realizarea obiectivelor
	Mentinerea directiei profesionale stabilite impreuna cu managerul si directorul de agentie

Beneficii:


	Venituri substantiale
	Bonusuri in functie de performanta
	Concursuri nationale si globale
	Teambuilding-uri semestriale
	Program flexibil
	Cel mai important, veti face parte dintr-o echipa dinamica, vesela si performanta.
 Cu peste 150 de ani de experienta, un lider inovator si recunoscut pentru planurile de protectie si pensie, precum si pentru solutiile de economisire oferite in lumea intreaga. Ne-am stabilit o prezenta puternica in toata lumea prin crestere organica, achizitii, actionariat mixt si prin alte parteneriate. Ne consolidam renumele la nivel global prin extinderea produselor de baza si a competentelor la nivel international – ceea ce constituie un stimul important al cresterii la nivel de companie. In toata lumea, oferim asigurari de viata, de accidente si sanatate, planuri de pensii si economisire prin intermediul agentilor, partenerilor de distributie – precum brokeri sau banci – si prin direct-marketing. Lucram impreuna cu familii, companii si guverne pentru a le oferi solutii care sa le asigure garantii financiare. Numele nostru este recunoscut si investit cu increderea a 90 de milioane de clienti pe tot globul si a peste 90 de companii din primele 100 incluse in TOP FORTUNE 500® din Statele Unite. Avem experienta, resursele globale si viziunea pentru a oferi siguranta financiara intr-o lume nesigura. Despre noi – in Romania • Aproape 2 milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata sau pensii private obligatorii oferite de companiile noastre • Suntem numarul 1 in asigurari garantate, accidente si imbolnavire si numarul 3 pe piata de asigurari de viata, cu o cota de piata de 15%
Expirat
Consultant Financiar / Manager - venituri de peste 5000 LEI  -  CONFIDENTIAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close