Consultant Credit Oney Brasov

Oney Finances - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam colegi isteti si ambitiosi, care tintesc cat mai sus pentru o cariera in vanzari

Daca iti place:
  • Sa interactionezi cu clientii
  • Sa castigi un bonus lunar generos si garantat
  • Sa faci parte dintr-o echipa tanara si ambitioasa

Te asteptam in echipa Oney!
  • Iti oferim:Oportunitatea de a-ti dezvolta un plan de cariera.
  • Contract de munca pe perioada nedeterminata
  • Tichete de masa si asigurare medicala Premium
  • Training specializat
  • Program de lucru flexibil

Descrierea companiei

Oney Finance – o banca creata de oameni pentru oameni.

Povestea Oney a inceput in Franta in anul 1983, a crescut rapid si s-a extins la nivel global castigand increderea a milioane de oameni. In prezent, compania este activa in 11 tari ( Franta, Italia, Spania, Portugalia, Ungaria, Romania,Ucraina, Malta, Polonia, Rusia, Belgia ).

In Romania, ne acompaniem partenerii, Auchan, Leroy Merlin si Norauto si ne sustinem cei peste 8 milioane de clienti, oferind solutii de finantare adaptate nevoilor si proiectelor fiecaruia.

La Oney suntem diferiti, suntem unici si punem oamenii in centrul deciziilor noastre.

Inainte de toate, punem pret pe angajatii nostri, pe clienti si pe impactul asupra societatii, si ne propunem sa fim schimbarea pe care dorim sa o vedem in jur.

Activam in domeniul serviciilor financiare, identificam nevoile clientilor nostri si le furnizam solutiile financiare potrivite, bazandu-ne pe pozitionarea noastra initiala pentru a dezvolta solutii inovatoare de plati si servicii financiare.

Cu o experienta acumulata in cei peste 30 de ani de activitate Oney si impreuna cu o echipa talentata de 2.600 de angajati, ajungem in fiecare zi la 7.6 milioane de clienti din intreaga lume ajutandu-i sa isi transforme visurile in realitate.

Prin valorile care ne reprezinta, incurajam entuziasmul si libertatea de a fi si de a actiona. Luam decizii bazate pe respect si reciprocitate, iar performantele sunt intotdeauna rasplatite. Dorim sa continuam sa generam crestere, sa ne imbunatatim agilitatea, inovatia si performantele. Doar asa ne putem indeplini misiunea: “Sa oferim tuturor liberate de a fi ei insisi si de a actiona”.

Fiecare coleg Oney joaca un rol important in realizarea obiectivelor companiei, de aceea avem nevoie de oameni pasionati, entuziasti, dornici de a actiona si de a accepta pana si cele mai dificile provocari.

Daca te regasesti in descrierea noastra, vino sa ne cunosti si sa faci parte din echipa Oney!

Mai multe informatii despre Oney in Romania pot fi gasite pe https://oney.ro/

Publicat 2 iun. 2022 Reactualizat 2 iul. 2022 Expiră 2 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.