Publicat 24 Mai 2019 | Expiră 24 Iun 2019

Consultant Biofarm in farmacia Bebetei

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana organizata, proactiva si plina de energie.
Program de lucru flexibil.

Descrierea jobului

Consiliere pacienti in BebeTei, program de 6 h/zi, de miercuri pana duminica, promovarea produselor Biofarm in cadrul farmaciei.
Nu este nevoie de experienta, ci doar de implicare si dorinta de autodepasire.
Daca iti place sa comunici, sa ajuti oamenii cu care interactionezi, atunci te rog sa aplici deoarece imi doresc sa ne cunoastem la un prim interviu.

Descrierea companiei

BIOFARM este unul dintre primii producatori de medicamente din Romania, avand in portofoliu peste 150 de produse, multe dintre ele cu traditie de peste 30 de ani pe piata romaneasca : Bixtonim, Triferment, Colebil, Cavit, Anghirol, Panczebil, etc.

Marirea permanenta a portofoliului, prin lansarea de produse este un punct cheie in stategia de dezvoltare a companiei, alaturi de penetrarea unor noi segmente de piata prin oferirea de pachete terapeutice complete.

Misiunea BIOFARM este de a oferi produse sigure, eficiente si accesibile pentru a creste calitatea vietii tuturor pacientilor care investesc in noi incredere si speranta.


Succesul companiei pe termen lung presupune implicarea cu devotament si entuziasm a tuturor membrilor echipei BIOFARM.

Asta asteptam si de la tine daca vrei sa ni te alaturi!

Pentru mai multe detalii referitoare la posturile disponibile puteti sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail: jobs@biofarm.ro sau la telefon: 021/ 301.06.41.

Expirat
Consultant Biofarm in farmacia Bebetei  -  S.C. Biofarm S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close