Consultant / Agent imobiliar

Regis Imobiliare S.R.L. 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Exact asa cum esti tu, remarcabil, in cadrul unei intalniri vom stabili impreuna daca este reciproc avantajos sa colaboram.
Dar cateva conditii, consideram noi, sunt esentiale:
- Posesor permis auto, eventual si masina
- Sa fii o persoana perseverenta, dinamica, intreprinzatoare, adaptabila si comunicativa
- Spirit antreprenorial - incasarile tale vor fi direct proportionale cu volumul individual de trazactii
- Atitudine pro- client,
- Adaptabilitate si capacitate in gasirea solutiilor,
- Usurinta in comunicare,
- Rezistenta la stres,
- Abilitati excelente de organizare, planificare si gestionare a timpului de lucru,
Eleganta in tinuta, in comunicare si in atitudine este cea potrivita pentru conceptul serviciilor noastre.
Devino profesionist în domeniul imobiliar și dezvolta-ți cariera într-o industrie în continuă evoluție.

Descrierea jobului

1. Daca esti la inceput de drum in domeniul imobiliar, te vom invata cum sa faci primii pasi pe aceasta cale, iti vom spune coordanatele gps, iti vom explica cat de minunat dar uneori si dificil poate fi traseul si vom fi intotdeauna in spatele tau pentru a te motiva si sustine sa iti atingi obiectivele.
2. Daca ai deja experienta in domeniu, clar stii ce ai de facut, dar cu siguranta sunt abilitati pe care, impreuna, le putem dezvolta in asa maniera incat rezultatele tale sa fie unele spectaculoase.

- Consiliezi clienții cu privire la condițiile actuale de piata.
- Prezinți ofertele de cumpărare vânzătorilor.
- Facilitezi negocierile între cumpărători și vânzători.
- Determini nevoile și abilitățile financiare ale clienților pentru a propune soluții care li se potrivesc
- Efectuarea unei analize comparative de piață pentru a estima valoarea reala a proprietăților, noi iti punem la dispozitie toate instrumentele.

Beneficii:
- Oportunitatea dezvoltarii tale profesionale;
- Venituri mult peste media națională;
- Mediu de lucru placut si antrenant;
- Program flexibil;
- Un altfel de training, specializat, personalizat si axat pe dezvoltare profesională și personală;
- Suport professional permanent din partea unor leaderi performanti
- Logistica si softuri necesare pentru desfasurarea activitatii in conditii optime;
- Posibilitatea de a-ți dezvolta propria echipă în cadrul companiei.

Activitatea in domeniul imobiliar vă va stimula dezvoltarea personala si profesionala si va poate aduce satisfactii financiare nelimitate, in functie de volumul de implicare, cu venituri mult peste media naționala.

Daca crezi in fortele proprii si in independenta ta financiara, daca esti o persoana smart, dornica de performanta, te invitam sa ne cunoastem.

Descrierea companiei

Noi la REGIS Imobiliare ne mândrim să oferim servicii de top în industria imobiliara și cunoștințe extinse printr-o echipă de experți imobiliari prietenoși. Suntem cunoscuți pentru abordarea noastră profesională și personalizată, astfel încât clienții noștri să se poată bucura de servicii imobiliare premium și suntem în căutarea unor talente noi care să se alăture echipei noastre.
REGIS Imobiliare este o companie de administrare si intermediere imobiliara de prim rang din Brasov care ofera solutii complexe si complete pentru a va satisface cerintele. Expertiza noastra consta in oferirea unei game largi de optiuni pentru a se potrivi aspiratiilor dvs. Printre serviciile noastre sunt incluse: Consultanta, Intermediere , Cumparare, Vanzare, Inchiriere, Managementul proprietatiilor, Investitii imobiliare, Servicii dedicate dezvoltatorilor , etc. Datorita contactelor noastre influente cu multi constructori si dezvoltatori din orasul Brasov si din zona metropolitana va oferim cele mai bune solutii imobiliare.

Echipa noastra are o intelegere aprofundata a nevoilor de baza ale proprietarilor si ale investitorilor si ofera solutii inovatoare in domeniul imobiliar.

Avem o echipa de consultanti instruita in domeniul proprietatilor dinamice si manageri de afaceri imobiliare cu experienta.

Echipa este solida din punct de vedere tehnic si juridic, are cunostinte aprofundate despre conformitatile locale, culturile, obiceiurile, legile etc. pentru oricare dintre cerintele dumneavoastra.

Investim in tehnologie si sisteme de gestionare a informatiilor pentru a fi in conformitate cu viziunea imobiliara nationala si pentru a avea la indemana datele necesare pentru a performa, in avantajul clientului nostru.

Prezenta noastra puternica pe canalele de socializare si publicitatea in portalurile imobiliare ne permite sa accesam cele mai noi proprietati si sa pastram legatura cu scenariul in schimbare rapida din industria imobiliara.

Publicat 27 Sept. 2022 Reactualizat 25 Oct. 2022 Expiră 27 Oct. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.