Publicat 20 Iul 2020 | Reactualizat 17 Aug 2020 | Expiră 20 Aug 2020

Consultant Accesare Fonduri Europene Nerambursabile

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam:
- Persoana optimista cu atitudine pozitiva;
- Persoana care lucreaza cu pasiune, cu dorinta de a se dezvolta personal si profesional, orientata spre rezultate;
- Persoana responsabila, implicata in activitate, cu disponibilitate pentru deplasari pe teren, care sa aiba abilitati foarte bune de comunicare;
- Persoana analitica, disciplinata, ordonata, motivata de dorința de a învața permanent;
- Persoana care sa aiba (obligatoriu) urmatoarele calitati: seriozitate, punctualitate, atentie la detalii, rezistenta la stres si la activitatea cu termene limita.

Descrierea jobului

Sarcini:
- scriere/implementare proiecte Fonduri Europene Nerambursabile în perioada curenta a programului de finantare și, pentru ca ne gandim la o colaborare pe termen lung, deschidere de a lucra si in perioada urmatoare a programului de finantare (2021 – 2027).Programe operaționale: Programul Operațional Infrastructură Mare, Programul Operațional Competitivitate și Programul Operațional Regional;
- mentinerea legaturilor cu institutiile publice in vederea obtinerii in termen a documentelor necesare desfasurarii activitatii;
- consultarea in permanenta a modificarilor legislative referitoare la obtinerea avizelor si acordurilor;
- pregatire, verificare si depunere documentatii in vederea depunerii la verificatorii de proiecte;
- evaluarea tehnica si financiara a documentatiilor de achizitie publica;
- elaborare documente specifice activitatii.
Cerinţe:
- Experienta in domeniul accesarii Fondurilor Europene Nerambursabile;
- Studii superioare (tehnice/economice constituie un avantaj);
- Permis de conducere categoria B de minim 1 an;
- Cunostinte de limba engleza;
- Cunostinte avansate de operare PC (Word, Excel, Power Point, etc.);
- Abilitatea de a gestiona multiple proiecte/activităţi simultan.

Descrierea companiei

Societatea comercială SIGM – HOME PROJECTS SRL a fost fondată în anul 2011 din dorinţa de a veni în întâmpinarea cerinţelor clienţilor în domeniul proiectării de clădiri rezidenţiale şi nerezidenţiale, dorind în acest fel să impună noi standarde de calitate în ceea ce priveşte serviciile oferite. Având ca prioritate satisfacţia clienţilor, societatea este orientată către cerinţele clientului şi caută să îmbine personalitatea şi nevoile fiecăruia dintre aceştia vis-a-vis de proiect cu experienţa acumulată în acest domeniu astfel încât rezultatul să fie optim.
S.C. SIGM-HOME PROJECTS SRL pune la dipoziţia clienţilor servicii complete si complexe, pentru ai ajuta pe aceştia să obtină sprijinul necesar realizării investitiei, incepand cu identificarea posibilitatilor concrete de finantare adecvate proiectului analizat, continuand cu elaborarea documentatiei corespunzatoare cererii de finantare şi pana la obtinerea efectiva a fondurilor nerambursabile și finalizarea lucrărilor.
De asemenea, societatea oferă servicii de consultanta şi management de proiect, pe toata durata derularii investitiei, precum si servicii de consultanta in domeniul managementului executiei investitiei.
Pe parcursul desfăşurării activităţii S.C. SIGM – HOME PROJECTS. S.R.L. a acumulat un portofoliu divers şi consistent de proiecte, cum ar fi: locuințe individuale sau în cadrul unor imobile cu mai multe apartamente, sedii administrative – primarii, centre culturale, unități de învățământ, dispensare comunale, clinici medicale pentru diagnostic și tratament, stadioane, sali de sport și terenuri de sport cu gazon artificial, hale industriale pentru producție și depozitare, parcuri cu locuri de joaca pentru copii și grădini publice, cat și proiecte urbanistice de detaliu (PUD) și zonale (PUZ).

Expirat
Consultant Accesare Fonduri Europene Nerambursabile  -  SIGM HOME PROJECTS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close