Publicat 06 Aug 2020 | Reactualizat 26 Nov 2020 | Expiră 26 Nov 2020

Construction Design Manager / Senior

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Căutam un arhitect/inginer civil pentru coordonarea proiectării in toate fazele (Concept, DTAC, PT, DE, Asistenta) pentru proiectele noastre rezidențial si de birouri.

Descrierea jobului

Coordonarea activizații echipelor de proiectare (arhitecți, ingineri structuriști, ingineri instalatori, ingineri drumuri, peisagiști, designeri) în vederea obținerii unui proiect unitar, complet, corelat intre specialități și care respectă normativele de proiectare și principiile si detaliile standard Prime Kapital.
Păstrarea proiectului in limitele bugetului in paralel cu termenul de livrare;
Cooperare permanenta cu echipa de proiect;
Raportare pe planurile de proiect și prezentarea în detaliu în timpul ședințelor operaționale.
Studii superioare de arhitectura sau inginerie civila, masterat de specialitate constituie un avantaj;
Media anilor de studii minim 8.50;
Experiența în specialitate minim 5 ani;
Foarte buna cunoaștere a programului AutoCAD, cunoaștere ArchiCAD, Revit sau a altor programe de modelare 3D constituie un avantaj;
Abilitatea de a gestiona mai multe proiecte în același timp;
Familiar cu pachetul Microsoft Office;
O bună cunoaștere a limbii Engleza (scris si vorbit);
Portofoliu de lucrări similare (rezidențiale sau de birouri).

Descrierea companiei


Prime Kapital este o organizație care acționează ca investitor, dezvoltator și operator pe piața de real estate. Accentul investițiilor se pune pe Europa Centrala si de Est, investind preponderent in activele de retail, în proiecte rezidențiale și, atunci când apar oportunități, în alte segmente imobiliare.
Echipa cuprinde profesioniști cu o experiență excepțională, combinând o baza de competente integrată de-a lungul întregului lanț de creare a valorii proprietății. Conducerea organizației este formata și din fondatorii și foștii directori executivi ai celei mai mari companii de proprietăți comerciale cu sediul in Europa Centrala si de Est, care, în calitatea lor anterioara, au dezvoltat, re-dezvoltat și operat mai mult de 30 de active de bază.

Expirat
Construction Design Manager / Senior  -  Prime Kapital Development S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close