Publicat 19 Mai 2017 | Expiră 29 Mai 2017

CONSILIERI VANZARI / CONSILIER ADM. - JURIDIC

4 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

1. inclinatie spre sfera relaţiilor cu clienţii si a vânzărilor, placerea de a lucra in echipa,
abilitati de comunicare si exprimare
2. avantaj: abilitati PC, excel, internet, conta. primara, studii superioare finalizate..
3. dorinta de invatare si perfectionare, capacitate de asimilare a cunostintelor tehnice si comerciale
referitoare la produsele si serviciile firmei.
4. dorinta de dezvoltare socio – profesionala
5. pt. postul de administrativ - juridic - asistenta manageri solicitam si cunostinte juridice.
6. persoane trebuie sa aiba in prezent domiciliul in Cluj-Napoca

Descrierea jobului

Alaturati-va echipei Suprem Grup ! Ne extindem si te dorim in echipa :

1. REPREZENTANTI DE VANZARI - m-ca de teren, promovare
2. CONSILIERI VANZARI - Operatori preluare comenzi si facturare (front office) / Promovare si vanzare (back office )
4. REFERENT COMERCIAL DEPARTAMENT PRODUCTIE PUBLICITARA - asistent departament productie publicitara . ( achizitii, conta primara, urmarire productie, asistenta ofertare) corelatie achizitii - productie - vanzari.
3. CONSILIER ADMINISTRATIV cu probleme administrative, juridice, hr,

Descrierea companiei

In cei peste 25 de ani de activitate am dezvoltat o SOLUTIE INTEGRATA de servicii si produse de tip “suport” pentru desfasurarea si dezvoltarea activitatii companiilor si instituiilor din Romania - echipamente, dotari, consumabile si servicii profesioanale de tip "Office".

IMPORTAM SI DISTRIBUIM la nivel national prin diviziile de retail B2C si en-gross B2B : consumabile Office si articole pentru birotica, computere, networking, multimedia, security, tehnica de printare, tehnica vizuala si mijloacede comunicatii, tehnica pentru supraveghere si securitate, mjloace de prezentare, articole promotionale, signalectica, advertising, furnituri si consumabile pentru birou, echipamente pentru industria de print si finisare. Deasemenea importam si distribuim produse si echipamente profesionale si consumabile pentru domeniul dermato-cosmetic.

PRODUCEM articole promotionale si cadou, printuri de mari dimension indoor/outdoor, signalectica - litere volumetrice, sigle 3D si 2D, casete luminoase LED, totemuri, Sintem integratori de sisteme PC - calculatoare si servere si in curand imprimante flat-bed UV si textile pentru industria publicitara. Producem articole de papetarie si PVC.

OFERIM SERVICII SPECIALIZATE de consultanta si evaluare pentru tehnica de birou, de reparatii si intretinere birotica, networking - proiectare si realizare retele de calculatoare, arhivare profesionala si management documente, conceptie grafica si identitate de firma, organizare evenimente, servicii reclama si publicitate, sintem integratori de sisteme de securitate, supraveghere si control acces - proiectare si instalare, servicii de office si facilities management.

Va invitam sa ne cunoasteti mai bine la sediul administrativ si magazinul-depozit situat in Cluj-Napoca, unde aveti ocazia sa ne si prezentati CV-ul d-voastra.
Va dorim mult succes si va asteptam sa ne treceti pragul !

Expirat
CONSILIERI VANZARI / CONSILIER ADM. - JURIDIC  -  SUPREMOFFICE / SUPREM ADVERTISING