de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 16 Mar 2019 | Reactualizat 15 Apr 2019 | Expiră 16 Apr 2019

CONSILIERI MARKETING/ VANZARI si TEHNICIAN OFERTARE/ SERVICE

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

 • inclinatie spre sfera vânzărilor, abilitati de comunicare si exprimare.
 • dorinta de a lucra in echipa, atitudine constructiva si pro-activa, orientarea spre rezultat.
 • asimilarea informatiilor comerciale si tehnice referitoare la produsele si serviciile firmei, dorinta de perfectionare continua, participarea la stagiile de pregatire
 • cunostinte bune si dexteritate operare PC, internet, pachet office, social-media, website.
 • sa aiba domiciliul stabil in Cluj-N.
 • studii medii sau superioare /post-universitare FINALIZATE ! (Te rugam sa NU APLICI daca in prezent frecventezi cursuri post-universitare tip Master, intrucat nu poti fi prezent la programul nostru de lucru "full-time". L-V / 8.30 am -17.00 pm. )

Descrierea jobului

(Te rugam sa nu aplici daca in prezent frecventezi cursuri post-universitare tip Master, intrucat nu poti fi prezent la programul nostru de lucru "full-time". L-V / 8.30 am -17.00 pm.)

CONSILIERI VANZARI- OFERTARE (2 posturi)

 • post nr. 1: promoveaza on-line si telefonic produsele importate si distribuite pe pietele specifice fiecaruia.
 • post nr. 2: (asemanator postului nr. 1), dar este specializat pe ofertare si vanzare echipamente PC, IT, Birotica, Security, Print si finsare. (pentru acest post solicitam studii tehnice sau experienta anterioara pe piata de IT, PC, Birotica, avantaj Inginer-Ofertare); Consilieaza si propune solutia tehinica. Acorda la nevoie suport tehnic la instalare si mentenanta).
 • oferteaza si monitorizeaza comenzile si necesitatile clientilor.
 • promoveaza on-line, telefonic si la client produsele importate si distribuite.
 • actualizeaza bazele de date cu informatii despre clienti/ produse/ pret/, in scopul dezvoltarii continue a vanzarilor si a portofoliului de clienti si introducerea pe piata a noilor produse distribuite

CONSILIER MARKETING-VANZARI
 • se ocupa de imaginea generala firmei si asigura prezenta pe media on-line si off-line
 • raspunde de dezvoltarea websiturilor firmei (solictam experienta anterioara)
 • solicitam cunostinte de baza web-design si minimal baze de date, dar mai ales dorinta si putinta de a-si dezvolta continu aceste aptitudini.
 • analizeaza piata si creaza baze de date cu clienti, identifica oportunitati dezvoltare si modul lor de implementare/
 • mareste portofoliul de clienti prin contacte si actiuni directe de promovare si vanzare
 • promoveaza on-line si telefonic produse importate si distribuite
 • actualizeaza datele date cu informatii despre clienti/ produse/ pret/, in scopul dezvoltarii continue a vanzarilor si a portofoliului de clienti si introducerea pe piata a noilor produse distribuite

CONSILIERI VANZARI DE TEREN ( agent de teren)
 • promoveaza direct la clienti gama de produse si servicii ale grupului
 • oferteaza, factureaza si monitorizeaza comenzile clientilor, asigurand incasarea si rezolvarea problemelor curente de logistica
 • mareste permanent portofoliul de clienti in scopul dezvoltarii continue a vanzarilor si introducerea pe piata a noilor produse distribuite.
 • acorda atentie sporita aspectului exterior si modului de comunicare si interactiune cu clientii si colegii din companie
TEHNICIAN DE SUPORT isi aduce suportul suplimentar necesar departamentelor specializate, in evaluarea si realizarea lucrarilor si serviciilor firmei in domeniile:
 • BIROTICA & ECHIPAMENTE - asistenta in implementarea serviciilor de reparatie si mentenanta (echipamente birotica, suporti si ecrane proiectoare mutimendia, cablare, montaje la fata locului etc)
 • PRODUCTIE PUBLICITARA asistenta in realizarea si instalarea lucrarilor de productie publicitare (finisare si montaje printuri si elemente publicitare, casete si litere luminoase, finisare si montaje lucrari, finisare lucrari tiparite etc.)
TEHNICIAN PRODUCTIE PUBLICITARA: pt. sisteme digitale cnc/ laser/ print wide & narrow format, /transfer termic/ textile , etc. si montaje indoor si outdoor, evaluari la fata locului, solutii si devize lucrari.

Cautam o persoana cu studii medii sau superioare tehnice (chiar si pensionar), dornica sa lucreze ,cu inclinatii
tehnice si dexteritate in lucrul manual
(gaurit, taiat, ansamblat, vopsit, lipit, eventual suduri simple). Avantaj carnet de conducere B. Persoana va ajuta la realizarea lucrarilor curente. Nu este nevoie de o specializare anume ci doar de dorinta de a muncii, prezenta de spirit si corectitudine. Calificarea se face la locul de munca. inclusiv pe echipamente de productie publicitara. Cunostinte It hatdware si software - avantaj.

______________________________________________________________________________________________
CINE SUNTEM ?
Sintem o companie romaneasca dinamica, cu un colectiv experimentat, inchegat, si orientat spre eficienta si rezultat. Majoritatea colegilor nostri au o vechime de peste 10-15 ani. Vei avea parte de training, sustinere si intelegere in echipa, stabilitatea locului de muca si beneficii in raport cu abilitatile socio-profesionale dovedite, atitudinea fata de job, nivelul de implicare si rezultatele concrete. Cultura organizationala precum si modul nostru pragmatic de gandire si actiune le putem conchide in cateva dictoane precum, "FAPTE NU VORBE", "EFICENTA, NU TRAS DE TIMP", "PROFESIONISTI, NU DILETANTI " .... si ca urmare echipa s-a "cernut" de-a lungul anilor. Daca vrei sa lucrezi si sa inveti, nu doar sa te "angajezi", iti uram "Bun venit !".

Nota ! Te rugam sa nu aplici daca in prezent frecventezi cursuri post-universitare tip Master, intrucat nu poti fi prezent la programul nostru de lucru "full-time". L-V / 8.30 am -17.00 pm
________________________________________________________________________________________________(POSTURI OCUPATE DEJA:

SOFER LIVRATOR (carnet B) - POST INDISPONIBIL
 • asigura operatiunile de transport in Cluj
 • asista si ajuta personalul din depozit si alte departamente la incarcare, decarcare si aranjare marfa
 • se ingrijeste de masina de servicii
 • ajuta la implementarea proiectelor tehnice ale firmei
 • are un comportament respectuos, pro-activ si serviabil fata de clienti si colegii. Acorda atentie aspectului exterior si modului de comunicare si interactiune cu clientii si colegii din firma.
OPERATOR FACTURARE - POST INDISPONIBIL
 • Apreluarea comenzilor, facturarea si decontarea produselor vandute
 • consilierea clientilor privind produsele si serviciile oferite
 • monitorizeaza rezolvarea problemenlor curente ale clientilor)

Descrierea companiei

SupremOffice, compania 3 in 1 ! Oferim intr-o formula completa produsele si serviciile a 3 Divizii distincte (3 firme intr-una) la preturi atractive si multiple beneficii, branduri cu mare succes comercial pe plan national si mondial.

1 – consumabile, accesorii si dotarii office / business ( furnituri papetarie-birotica, scaune si mobilier, articole de igiena colectiva si curatenie, sisteme de conferinta si comunicare, cafea & snack etc.

2. – echipamente IT & Birotica, tehnica audio-vizuala, security, solutii digitale pentru managementul si controlul activatilor de "office & business" curente: imprimante, copiatoare, echipamente finisare documente, sisteme supraveghere, servicii specializate de service si mentenanta birotica, networking, video-wall-uri, table interactive si alte solutii specializate.

3 – productie publicitara, articole promotionale si organizare evenimente: productie tipografica, tehnologii laser, cnc, serigrafie, tampografie, transfer termic, broderie, litere volumetrice si casete luminoase, textile personalizate, sisteme expozitionale si de prezentare, branding si rebranding, organizare evenimete.

In cei peste 25 de ani de activitate am dezvoltat o SOLUTIE INTEGRATA de servicii si produse de tip “suport” pentru desfasurarea si dezvoltarea activitatii companiilor si instituiilor din Romania - echipamente, dotari, consumabile si servicii profesioanale de tip "Office". IMPORTAM SI DISTRIBUIM la nivel national prin diviziile de B2C si B2B : consumabile Office si articole pentru birotica, computere, networking, multimedia, security, tehnica de printare, tehnica vizuala si mijloacede comunicatii, tehnica pentru supraveghere si securitate, mjloace de prezentare, articole promotionale, signalectica, advertising, furnituri si consumabile pentru birou, echipamente pentru industria de print si finisare. Deasemenea importam si distribuim produse si echipamente profesionale si consumabile pentru domeniul dermato-cosmetic. PRODUCEM articole promotionale si cadou, printuri de mari dimension indoor/outdoor, signalectica - litere volumetrice, sigle 3D si 2D, casete luminoase LED, totemuri, Sintem integratori de sisteme PC - calculatoare si servere si in curand imprimante flat-bed UV si textile pentru industria publicitara. Producem articole de papetarie si PVC. OFERIM SERVICII SPECIALIZATE de consultanta si evaluare pentru tehnica de birou, de reparatii si intretinere birotica, networking - proiectare si realizare retele de calculatoare, arhivare profesionala si management documente, conceptie grafica si identitate de firma, organizare evenimente, servicii reclama si publicitate, sintem integratori de sisteme de securitate, supraveghere si control acces - proiectare si instalare, servicii de office si facilities management.

Puteti vizualizat si cateva dintre web-siturile noastre: www.supremoffice.ro, www.promomag.ro, www.supremadvertising.ro, www.rayfilm.ro, www.dekia-romania.ro, www.tonerexpres.ro, www.supremsecurity.ro.

Te invitam sa ne vizitezi la sediul din str. Berariei nr. 6, etaj 1 (corpul nordic) 400380 Cluj-Napoca unde aveti ocazia sa va prezentati personal CV-ul si sa descoperiti cine suntem si ce facem. Puteti trimite CV-ul Dvs. la adresa: dumbrava@supremoffice.ro

Asteptam cu interes sa identificam impreuna oportunitatea alaturarii tale echipei Suprem.

Iti multumim pentru interesul manifestat fata de noi si iti dorim o zi buna in continuare. !

Expirat
CONSILIERI MARKETING/ VANZARI si TEHNICIAN OFERTARE/ SERVICE  -  SUPREMOFFICE Srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close