Publicat 19 Ian 2019 | Expiră 21 Ian 2019

Consilier vocational

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam o persoana deschisa, hotarata, fexibila, cu entuziasm, si cu experienta in domeniu.

Va rugam nu aplicati daca nu aveti experienta in domeniu.

Descrierea jobului

Programul de consiliere vocationala se va adresa tinerilor de 18 ani, aflati in situatii vulnerabile.

Dorim o colaborare part time, 4 ore pe zi.

Descrierea companiei

Suntem o organizaţie non-guvernamentală care oferă copiilor instituționalizați și celor care provin din medii defavorizate șansa de a-și construi o perspectivă pozitivă asupra viitorului. Punem cărămidă peste cărămidă la construcția educației active, permanent exersate.

Uneltele pe care le folosim spre a clădi pentru acești copii oportunități reale sunt meditaţiile şcolare, consilierea vocaţională, mentoratul în carieră, atelierele creative și cele de tip DVI (deprinderi de viață independentă). Cu ajutorul lor ne dorim să deschidem și să înlesnim drumul cunoaşterii pentru copiii care nu au şansa de trăi înconjurați de echilibrul unei familii care să îi poată înveța cum să ia decizii conștiente legate de viitor sau care să le ofere siguranța pașilor făcuți pe teren necunoscut.

Expirat
Consilier vocational  -  Asociatia Create Yourself

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close