Consilier vanzari

MUSETTE EXIM SRL - 3 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 Abilități de comunicare directă;
 Inițiativă și simțul responsabilității;
 Cunoștințe operare PC;
 Experiența pe o poziție similară (asistent vânzări, lucrător comercial, vânzător, consultant, customer sales, customer service, customer support, agent vânzări) constituie un avantaj;
 Sociabilitate, gândire pozitivă, organizare;
 Capacitatea de a trata clienții într-un mod profesionist;
 Cunoștințe și experiență spre a oferi servicii la cele mai înalte standarde;
 Persoană orientată spre soluții, confortabilă cu munca în echipă, flexibilă;
 Limba engleză și studiile superioare constituie un avantaj.

Descrierea jobului

Responsabilități:
 Primirea, consilierea și fidelizarea clienților
 Prezintă și vinde produsele oferind toate informațiile necesare despre acestea;
 Stabilește și găsește soluții pentru cerințele clienților;
 Se asigură că toate produsele sunt prezentate și vândute într-un mod profesionist;
 Recepționează marfa potrivit politicii interne a magazinului;
 Menține un mediu de lucru curat și plăcut în magazin;
 Contribuie la creșterea vânzărilor și la menținerea standardelor excelente de Customer Service.

Beneficii:
 pachet salarial atractiv;
 bonuri de masă;
 program de pregătire și dezvoltare profesională;
 posibilități de dezvoltare a unei cariere.

Descrierea companiei

MUSETTE reprezintă prin originalitatea și frumusețea fiecărei creații, o poveste ce inspiră femeile și le face să se simtă frumoase. MUSETTE înseamnă pantofi și genți de lux made în România. Suntem brandul românesc nr. 1 în materie de producție a accesoriilor vestimentare de lux.

MUSETTE este noul tip de lux, neconvenţional şi autentic care ilustrează echilibrul perfect între tradiţie, cercetare, măiestrie artizanală şi inovaţie. Ne mișcăm într-o lume competitivă ce ne obligă la mișcare și transformare continuă, o dimensiune unde frumusețea și luxul nu cunosc limite, iar creatorii de valoare se află într-un proces continuu de reinventare a strandardelor definitorii pentru exclusivism. În drumul spre succes ne ghidăm pe o imensă dorință pentru inovație și performanță, dorință ce ne motivează să experimentăm permanent noi tehnici avansate de producție și de control, să investim în materiale revoluționare și în cercetarea de produs.

POVESTEA NOASTRĂ

Anul 1992 reprezinta inceputul povestii MUSETTE, cand viziunea comună a fondatorilor, aceea de a crea un brand valoros şi respectat, s-a concretizat prin înfiinţarea unei companii de trading. Trei ani mai târziu, pasiunea pentru artizanat şi modă, dublată de rigurozitate și aspiraţia spre excelenţă, a avut ca rezultat deschiderea propriei fabrici de producţie. În anul 2000 deja se întâmpla deschiderea de magazine în toate marile oraşe ale României, datorită accelerării ritmului de dezvoltare şi creşterii notorietății brandului.

Publicaţii prestigioase, precum Elle, Harper’s BAZAAR, Marie Claire sau Cosmopolitan aplaudă cu entuziasm noile colecţii şi colaborează cu MUSETTE. În 2010, incepem extinderea globala si deschidem primele magazine în afara ţării, la New York, Sofia şi Luxemburg, urmate apoi de Ungaria, Israel, Mongolia şi Liban, cele mai recente fiind în Paris şi Viena.

Acum, MUSETTE îşi îndeplineşte în continuare misiunea, valorificându-şi moştenirea, împletind tradiţia cu modernitatea, urmărind extinderea pe piaţa internaţională.

Publicat 27 iun. 2022 Reactualizat 27 iul. 2022 Expiră 27 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.