Consilier vanzari

GRAFTEX PRODCOM 2 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

- Minim un an de experienta in vanzari;
- Este pasionat de moda, creativ si are un simt estetic dezvoltat;
- Are studii superioare (finalizate sau in curs de finalizare);
- Este responsabil, cu abilitati excelete de comunicare, deschis la nou si orientat catre rezultate;
- Are cunostinte medii operare PC si limba engleza;
- Aspect ingrijit.

Descrierea jobului

Descriere job:
- Participa activ la vanzare respectand toate etapele vanzarii;
- Desfasoara activitati administrative (curatenie, receptie marfa);
- Activitati de gestiune (contabilitate primara).

Beneficii
- Investim in oamenii care ne reprezinta, oferim traininguri profesionale;
- Oferim posibilitati de dezvoltare si promovare;
- Reduceri de pana la 50% pentru articolele vestimentare din magazinele Bigotti;
- Sansa de a lucra alaturi de oameni cu experienta;
- Teambuilding

Pachet salarial: 2200 - 2800 lei (include bonuri de masa) plus comision din vanzari

Descrierea companiei

Graftex Prodcom este o companie ce se ocupa de productia si comertul confectiilor barbatesti de lux sub marcile BIGOTTI si MASSINI. Compania a fost infiintata in anul 1997 si se adreseaza barbatilor sofisticati cu exigente ridicate. In Romania, stilul italian din moda masculina a fost lansat prin deschiderea primului magazin in anul 2000, sub marca Bigotti, marca ce a adus o noua perspectiva modei barbatesti prin design vestimentar, accesorii deverse si culori indraznete.

BIGOTTI mizeaza pe calitatea tesaturilor si materialelor folosite si promoveaza un stil autentic italian. Colectiile brandului isi pastreaza eleganta si creativitatea si ofera posibilitatea obtinerii unei garderobe complete, barbatii putand alege o imagine stilata si putandu-se exprima intr-o maniera diferita dar eleganta in orice moment din viata: office, casual, smart,casual si chiar ceremomie.

Pentru ca generatiile se schimba, iar aspiratiile oamenilor sunt din ce in ce mai ridicate si mai indraznete, BIGOTTI reuseste cu succes sa se adapteze permanent noilor tendinte si sa fie alaturi de barbati in drumul lor spre succes prin folosirea tesaturilor de cea mai buna calitate de la cei mai renumiti producatori italieni si prin reactia imediata la solicitarile clientilor ce ii aleg produsele. Toate aceste eforturi au fost rasplatite si au dus la o extindere rapida la nivel national al brandului si a generat un raspuns excelent din partea publicului la colectiile prezentate.

In prezent, BIGOTTI imbraca anual peste 40 000 de barbati si ofera mai mult de 1 000 de modele cu peste 100 000 de unitati vandute, magazinele sale fiind prezente in cele mai prestigioase mall-uri si galerii comerciale din capitala (6 magazine) si din orasele mai mari ale tarii (18 magazine): Constanta, Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov, Pitesti, Galati, Ploiesti, Sibiu, Râmnicu-Vâlcea, Suceava, Craiova, Oradea. Pe langa magazinele fizice, clientii BIGOTTI se pot bucura de indragitele produse si online pe www.bigotti.ro.

Echipa BIGOTTI numara peste 380 de membrii la nivel national, echipa dinamica bazata pe comunicare libera, incredere si prietenie. Daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu dinamic, unde ideile sunt valorificate, iar promovarea interna devine o prioritate, te asteptam sa ne cunoastem. Apreciem stabilitatea locului de munca, ne place sa fim provocati si ne revizuim permanent performanta pentru a gasi solutii.

Publicat 7 Iun. 2022 Reactualizat 5 Iul. 2022 Expiră 7 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.