Consilier vanzari

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Experienta similara(in magazin) constituie un avantaj;
- Cunostinte medii de limba straina si operare PC obligatoriu;
- Abilitati de comunicare, spontaneitate, atentie distributiva, responsabilitate;
- Orientare catre rezultate;
- Aspect ingrijit;

Descrierea jobului

Desfasoara activitatile necesare procesului de vanzare ocupandu-se de clienti, prezentarea produselor, incheierea vanzarii, intretinerea magazinului si promovarea imaginii marcii BIGOTTI in locatiile din urmatoarele orase:
* Oradea
* Deva
* Constanta
* Brasov
* Bucuresti (MegaMall, Promenada si Obor)

Descrierea companiei

Graftex Prodcom este o companie ce se ocupa de productia si comertul confectiilor barbatesti de lux sub marcile BIGOTTI si MASSINI. Compania a fost infiintata in anul 1997 si se adreseaza barbatilor sofisticati cu exigente ridicate. In Romania, stilul italian din moda masculina a fost lansat prin deschiderea primului magazin in anul 2000, sub marca Bigotti, marca ce a adus o noua perspectiva modei barbatesti prin design vestimentar, accesorii deverse si culori indraznete.

BIGOTTI mizeaza pe calitatea tesaturilor si materialelor folosite si promoveaza un stil autentic italian. Colectiile brandului isi pastreaza eleganta si creativitatea si ofera posibilitatea obtinerii unei garderobe complete, barbatii putand alege o imagine stilata si putandu-se exprima intr-o maniera diferita dar eleganta in orice moment din viata: office, casual, smart,casual si chiar ceremomie.

Pentru ca generatiile se schimba, iar aspiratiile oamenilor sunt din ce in ce mai ridicate si mai indraznete, BIGOTTI reuseste cu succes sa se adapteze permanent noilor tendinte si sa fie alaturi de barbati in drumul lor spre succes prin folosirea tesaturilor de cea mai buna calitate de la cei mai renumiti producatori italieni si prin reactia imediata la solicitarile clientilor ce ii aleg produsele. Toate aceste eforturi au fost rasplatite si au dus la o extindere rapida la nivel national al brandului si a generat un raspuns excelent din partea publicului la colectiile prezentate.

In prezent, BIGOTTI imbraca anual peste 40 000 de barbati si ofera mai mult de 1 000 de modele cu peste 100 000 de unitati vandute, magazinele sale fiind prezente in cele mai prestigioase mall-uri si galerii comerciale din capitala (6 magazine) si din orasele mai mari ale tarii (18 magazine): Constanta, Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov, Pitesti, Galati, Ploiesti, Sibiu, Râmnicu-Vâlcea, Suceava, Craiova, Oradea. Pe langa magazinele fizice, clientii BIGOTTI se pot bucura de indragitele produse si online pe www.bigotti.ro.

Echipa BIGOTTI numara peste 380 de membrii la nivel national, echipa dinamica bazata pe comunicare libera, incredere si prietenie. Daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu dinamic, unde ideile sunt valorificate, iar promovarea interna devine o prioritate, te asteptam sa ne cunoastem. Apreciem stabilitatea locului de munca, ne place sa fim provocati si ne revizuim permanent performanta pentru a gasi solutii.

Publicat 29 nov. 2021 Reactualizat 27 dec. 2021 Expiră 29 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.