Publicat 16 Iul 2019 | Reactualizat 15 Aug 2019 | Expiră 16 Aug 2019

Consilier Vanzari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Animax angajeaza vanzatori cu full time sau part time, iubitori de animale, dornici sa munceasca in pet shop.

Descrierea jobului

Oferim:

salariu de baza atractiv
bonuri de masa
bonus din vanzare
echipament de lucru
pregatire la locul de munca si
program flexibil.

Descrierea companiei

PET PRODUCT SRL (ANIMAX) este o companie localizata in Bucuresti si este una dintre cele mai mari companii importatoare si distribuitoare de produse destinate animalelor de companie: hrana si accesorii pentru animalele de companie.

Firma noastra are puncte de lucru in marile orase ale tarii si un personal de peste 600 angajati. Structura companiei, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In cadrul companiei PET PRODUCT SRL desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Atuurile noastre sunt: gama diverisifcata de produse, preturi atractive, produse calitative, profesionalism si solicitudine in servirea clientilor.

Expirat
Consilier Vanzari  -  PET PRODUCT SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close