Consilier Vanzari Targu Mures

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Îți plac animalele de companie ?
Ești o persoană comunicativă, responsabilă și orientată spre clienți ?
Ai spirit de echipă și ești dornic să înveți lucruri noi ?

Descrierea jobului

Responsabilitatile postului:
Vanzarea hranei si accesorilor destinate animalelor de companie
Mentinerea relatiilor directe cu clientii in cadrul magazinului;
Rezolvarea cerintelor clientilor si dezvoltarea unor relatii personalizate cu acestia, contribuind astfel la dezvoltarea afacerii;
Asigură disponibilitatea produselor în raion prin aprovizionarea permanentă, în funcţie de necesităţi, şi aranjarea produsele la raft;
Incasarea contravalorii marfii vandute si gestiunea casieriei.
Ofertă:
Pachet salarial atractiv;
Bonusuri in functie de performanta;

Tichete de masa;

Descrierea companiei

Cunoscuta sub brandul Zoomania, compania Sc Vabro Retail SRL, reprezinta reteaua de magazine specializate in comertul de hrana si accesorii pentru animalele de companie, cu un spatiu de expunere de peste 10 000 mp.

Ghidata de valori precum : respect si grija față de client, corectitudine, calitate, inovație, interesul echipei inaintea interesului personal si respect față de natură, Zoomania are misiunea de a ajuta proprietarii de animale de companie sa traiasca mai bine cu acestia.

Zoomania detine cel mai extins lant de magazine pentru animale din Romania si cuprinde peste 12.000 de produse continand o gama diversificata de hrana si accesorii, produse de uz veterinar si parafarmaceutice, publicatii de specialitate.

Organizarea magazinelor Zoomania este pe sectiuni bine stabilite astfel: sectiunea de animale vii, sectiunea de produse veterinare (asistenţa fiind asigurata de medici veterinari, care consiliaza proprietarii de animale pentru ca aceştia sa poata lua cea mai buna decizie pentru animalele lor), sectiunea de acvaristica, teraristica si iazuri, sectiunea de pasari si rozatoare si sectiunea dedicata echitatiei ( pentru cai si calareti ).

Compania a deschis primul magazin Zoomania in Ploiești in anul 1996, si a ajuns astazi sa numere peste 26 de locatii in principalelel orase ale Romaniei: Arad,Bacau ,Brasov, Baia Mare, Bucuresti, Cluj Napoca,Constanta, Oradea, Pitesti,Piatra Neamt, Iasi, Ploiesti, Suceava, Timisoara , Alba Iulia, Deva,Targoviste,Drobeta Turnu Severin si Buzau.

Si nu se opreste aici!

Asigurand cea mai mare gama de produse si fiind intotdeuna in sprijinul clientilor,Sc Vabro Retail SRL ( Zoomania) doreste sa-si extinda reteau de magazine in toate orasele medii si mari,atat din Romania cat si din tarile invecinate.

Iubesti animalele? Vino alaturi de noi in marea echipa Zoomania! Impreuna ajutam proprietarii de animale sa traiasca mai bine cu animalele lor!

Publicat 24 nov. 2021 Reactualizat 22 dec. 2021 Expiră 24 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.