Consilier Vanzari Showroom

ROMSTAL IMEX - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

La Romstal ne dezvoltam impreuna, atat in Romania cat si in Europa!
Colegii nostri din departamentul vanzari au devenit cei mai buni specialisti in domeniul instalatiilor si te asteapta alaturi de ei!

Acest job ti se potriveste daca esti o persoana:
  • dinamica, pasionata de domeniul designului interior (cu specific in zona produselor ceramice sanitare, produse pentru baie, etc)
  • cu bune abilitati de comunicare, vanzare si relationare cu clientii
  • care isi doreste sa invete cat mai multe lucruri in domeniul vanzarii de ceramice
  • organizata si orientata spre realizarea obiectivelor de vanzare
  • pozitiva, deschisa și cu spirit de echipa
  • onesta si integra;

Descrierea jobului

Rolul Jobului: Vanzarea produselor si echipamentelor din oferta companiei precum și consilierea clientilor in vederea alegerii solutiei optime

Vei consilia clientii pentru a oferi solutii de amenajare si estetica a spatiilor (din zona de gresie, faianta, mobilier, sanitare si accesorii pentru baie sau pentru alte spatii din casa lor pentru care avem produse) si vei realiza oferte pentru a finaliza cu succes vanzarea. In plus, va trebui sa urmaresti atingerea si depasirea obiectivelor de bussines, sa colaborezi cu colegii pentru buna desfasurare si finalizare a proceselor de vanzare si sa promovezi beneficii ale produselor din oferta companiei adaptate nevoilor clientului.

La Romstal te-ar putea interesa in plus urmatoarele beneficii:
  • Beneficiile extrasalariale: tichete de masa (20 lei/tichet), prime si cadouri de sarbatori, evenimente si cadouri pentru copii, evenimente pentru angajati etc
  • Vei participa la multe traininguri tehnice si de vanzari.
  • Lucrezi intr-o companie multinationala, cu standarde de lucru profesioniste
  • Ai posibilitati de dezvoltare a carierei
Te asteptam la noi in echipa. Trimite CV-ul cat mai repede !

Ne poti gasi si aici:
https://www.facebook.com/RomstalCariere/
http://www.romstalgroup.com/ro/cariere;

Descrierea companiei

Romstal s-a dezvoltat in anul 1994 ca o companie multinationala specializata in comercializarea instalatiilor pentru constructii. Lider de piata in domeniu, ofera clientilor cea mai variata gama de instalatii hidro-termo-electrice, sanitare, ceramice si servicii la standarde de calitate.
Cu extindere in 6 tari din Europa, Romstal este compania care creste standardul de viata al clientilor sai prin produsele si serviciile pe care le ofera. Mai multe despre noi afli pe: www.romstalgroup.com
Suntem orientati spre rezultate si punem pret pe dezvoltare profesionala a oamenilor din companie. Daca impartasesti si apreciezi aceleasi valori, vino alaturi de noi!
Publicat 1 nov. 2021 Reactualizat 1 dec. 2021 Expiră 1 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.