CONSILIER VANZARI SHOWROOM CLUJ NAPOCA

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu 2700 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Daca iti doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara, dinamica si cu un mediu placut de lucru vino in echipa noastra!
Orient Ceramic SRL angajeaza consilier vanzari pentru punctul de lucru din Cluj Napoca.

Cerinte:
* Domiciliu stabil in Cluj Napoca.
* Studii: minim studii medii (liceu,scoala profesionala, postliceala);
* Spirit de echipa;
* Seriozitate, punctualitate, implicare, atentie la detalii;
* Abilitati de operare PC , MS Office:
* Experienta in vanzari.

Descrierea jobului

* Interactioneaza cu clientii si preia comenzile de marfa de la acestia;
* Inregistreaza comenzile in sistemul informatic;
* Incaseaza contravaloarea marfurilor;
* Controleaza regulat stocul de gestiune;
* Intocmeste zilnic registrul de casa;
* Intocmeste documentatie de gestiune;
* Verifica concordanta produselor cu a documentelor;
* Se ocupa de receptia cantitativa si calitativa a produselor;
* Se face training ;
* Depune incasarile la banca .

Salariu minim asigurat 2700 lei.
Bonusuri in functie de target
Program de lucru : Luni-Vineri 9.00- 18.00 ; Sambata 9 - 14.00 .

Daca ti se potrivesc cele de mai sus , trimite-ne un C.V..

Prin aplicarea CV-ului dumneavoastra la acest job, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare.

Descrierea companiei

Orient Ceramic este o companie ce activeaza pe piata materialelor de constructii din anul 2005, companie ce a devenit rapid unul dintre cei mai importanti importatori de gresie, faianta, mozaic, piatra naturala si granit din tara noastra, lider zonal de piata cu un volum de achizitii de peste 2 milioane de metri patrati importati anual. Colaborand cu furnizori din diverse zone ale globului, de la Orientul Indepartat ( China si India ), la tari din Europa, precum Turcia si Spania, Orient Ceramic reprezinta astazi principalul distribuitor de placi ceramice, care asigura solutii pentru cele mai exigente proiecte.

Pentru ca tinta companiei este satisfacerea clientilor, Orient Ceramic si-a luat angajamentul de a propune in permanenta o gama de produse gata sa satisfaca toate gusturile. Portofoliul Orient Ceramic cuprinde o gama diversificata pe stilurile clasic si contemporan de gresie, colectii de faianta, tapet si piatra naturala, toate fiind permanent pe stoc si cu continuitate in aprovizionare pentru fiecare model.

Centrul logistic cuprinde hale de depozitare pentru ca marfa sa fie pastrata in cele mai optime conditii, dar si un parc auto cu autovehicule , autoutilitare si camioane , care asigura livrarea in cel mai scurt timp.

Obiectivul Orient Ceramic este de a asigura un suport de neegalat tuturor partenerilor sai, oferind astfel clientilor produse de calitate superioara. De asemenea, ca proiectele sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor sai, compania ofera serviciu de livrare nationala rapid si eficient, consiliere si suport tehnic din partea personalului specializat si un nivel ridicat al stocurilor.

Succesul Orient Ceramic si calitatea produselor sale se datoreaza in mare parte partenerilor sai dar si echipei si profesionalismului acesteia. Cu o echipa profesionista, perseverenta, ghidata pe inovatie si calitate, Orient Ceramic duce povestea brandului mai departe si continua sa satisfaca si cele mai exigente gusturi si dorinte.

Hai in echipa Orient Ceramic!

Publicat 3 mai 2022 Reactualizat 16 mai 2022 Expiră 2 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.