Publicat 23 Mai 2007 | Reactualizat 20 Iun 2007 | Expiră 23 Iun 2007

Consilier Vanzari - Pocaviso partener Orange

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana ambitioasa, care doreste sa se dezvolte alaturi de o echipa tanara si puternica, dornica sa invete mereu, rezistenta la stress, cu excelente abilitati de comunicare, orientata spre client cu un bun spirit de echipa.

Descrierea jobului

Consultantul de vanzari este persoana care are contactul direct cu clientul, el este capabil sa formeze imaginea companiei, de aceea responsabilitatea sa nr. 1 este tinuta impecabila fizica si morala indiferent de problemele sale personale.

Descrierea companiei

POCAVISO partener ORANGE, o companie in continua dezvoltare cu prezenta in S-V tarii, ofera servicii de telefonie mobila pentru clientii private si corporate, este in cautarea largirii echipei sale de lucru in orasele : Timisoara , Arad si BOCSA (CS).

Expirat
Consilier Vanzari - Pocaviso partener Orange  -  POCAVISO partener ORANGE

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close