Publicat 23 Feb 2021 | Reactualizat 23 Mar 2021 | Expiră 26 Mar 2021

Consilier Vanzari Magazin

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:
- Studii medii/superioare (reprezinta un avantaj studiile in domeniul tehnic)
- Abilitati foarte bune de comunicare
- Ablitati de analiza si organizare.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
-Asigura interfata magazinului cu clientii;
-Consiliaza clientii in vederea alegerii produselor potrivite in functie de necesitatile acestora;
-Isi ofera solicitudinea pentru orice cerinta a clientului care tine de contextul comercial (informatii, incasare numerar, retururi, custodii, emitere facturi, probe de functionare la sculele cumparate, completare certificate de garantie, etc)

Oferta (bonusuri, beneficii):
-Pachet salarial motivant;
-Mediu de lucru profesionist;
-Posibilitati reale de afirmare si avansare in cadrul companiei;
-Training inclus.

Descrierea companiei


MatHaus, brandul de retail Arabesque, este menit să pună experienţa de peste 20 de ani a companiei la dispoziţia tuturor celor care au de renovat, reparat ori construit. MatHaus este dedicat oamenilor puşi pe treabă, indiferent că este vorba de modernizarea unei locuinţe sau de construcţia şi amenajarea de spaţii de locuit, depozitare, clădiri de birouri şi unităţi de producţie. Ofertele de produse şi servicii de suport sunt prezentate într-un format inovator, adaptat cerinţelor clienţilor.
Arabesque SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal furnizate in timpul procedurii de selectie in conformitate cu GDPR. Pentru mai multe detalii legate de drepturile dvs si de modul in care le puteti exercita, accesati www.mathaus.ro/termeni_conditii. Trimitand candidatura, confirmati ca ati citit si acceptat informatiile cu privire la procesarea si utilizarea datelor dvs. personale."

Expirat
Consilier Vanzari Magazin  -  MatHaus Arabesque

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close