Consilier vanzari magazin vinuri si gastronomie

Comtesse du Barry - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam o persona agreabila, entuziasta si empatica care sa reprezinte valorile brandului Comtesse du Barry in rolul de Consilier vanzari.
Ne dorim atitudine pozitiva, seriozitate, dorinta de a invata despere gastronomie si vinuri, placere de a interactiona cu clientii.

Descrierea jobului

Consilierul de vanzari primeste clientii in magazin intr-un mod elegant si calduros si-i consiliaza referitor la produse. El face de asemenea si consilierea telefonica a clientilor.
Se implica activ in promovarea produselor, realizeaza degustari si prezentari in magazin si incheie vanzarea. Este orientat in permanenta inspre clienti si urmareste fidelizarea lor.
Participa la aranjarea produselor in magazin si controleaza permanent expunerea si calitatea lor.Participa la cursuri de formare in domeniul vinurilor si produselor gourmet atat in Romania cat si in strainatate.

Ce oferim :
  • Pachet salarial competitiv
  • Abonament medical la clinică privată;
  • Participare la evenimente prestigioase;
  • Un mediu de lucru plăcut, o echipă tânără;
  • Traininguri și intalniri cu producători celebri din România și din străinătate.

Descrierea companiei

Le Manoir este nume consacrat în gastronomia și vinurile din România și reprezintă în exclusivitate unele dintre cele mai celebre mărci din lume.
Din Grupul Le Manoir fac parte: magazinele Comtesse du Barry din București și Cluj-Napoca; magazinele Petit Bateau; restaurantele Relais&Chateaux Le Bistrot Français ; Sushiroom;
Publicat 12 mai 2022 Reactualizat 26 mai 2022 Expiră 11 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.