Consilier vanzari magazin pesticide

LOREDO SRL - 2 poziții
Tipul job-ului
Salariu 400 - 650 EUR
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Absolvent studii agricole, biologie, chimie-biologie, silvice, inginerie economica in agricultura, diploma de liceu sau facultate, responsabil, comunicativ, dinamic, spirit de echipa, cunostinte operare PC, contabilitate primara, persoana, organizata si activa, domiciliu in Focsani sau Ramnic. Experianta in vanzari constituie avantaj.

Descrierea jobului

Prezinta si vinde produsele companiei intr-o fitofarmacie, oferind toate informatiile necesare clientilor. Receptioneaza produsele potrivit instructiunilor date de directorul firmei, intocmeste toate documentele necesare in cadrul procesului de vanzare.
Oferim salariu atractiv, bonusuri de vanzari, prime, asigurare privata de sanatate, traininguri interne, alte beneficii.

Descrierea companiei

Compania Loredo SRL este de peste douazeci de ani leader de vanzari produse pentru agricultura, echipamente pentru producerea vinurilor si sucurilor naturale din fructe pentru producatorii mici si mijlocii din intreaga tara.

Publicat 29 ian. 2022 Reactualizat 26 feb. 2022 Expiră 28 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.