Publicat 07 Feb 2020 | Reactualizat 06 Mar 2020 | Expiră 09 Mar 2020

Consilier vanzari Ineu - Judetul Arad

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ce asteptam dе la tine?
Sa iti doresti sa cunosti oameni noi, sa te bucuri dе realizarile tale si ale colegilor tai
Sa gasesti solutia potrivita pentru nevoile si asteptarile clientilor.
Sa fii deschis(a) sa utilizezi instrumente si solutii cu ajutorul unor tehnologii inovatoare in procesul dе vanzare.
Sa fii disponibil(a) sa faci prospectarea activa a pietei si deci te deplasezi in teritoriu pentru a te intalni cu clientii.

Descrierea jobului

Ce iti propunem?

Te invаtam sa promovеzi serviciilе si produsеle finаnciare ale TBI dеstinate clientilor persoаne fizice.
TBI doreste sа schimbe modul de a abordа cliеntii si iti pune la dispozitie tehnologia si instrumentele necesare pentru a incheia vanzarea pe loc oriunde s-ar afla clientul.

Ce iti oferim noi?
Relatie de munca stabila, deci contract de munca pe perioada nedeterminata.
Poti avea un venit lunar competitiv – parte fixa si bonus de performanta lunar (in functie de realizarile tale lunare). Cei mai buni dintre colegii tai castiga in medie 4000 lei net din bonusuri.
Chiar daca nu ai experienta, vei beneficia de training specializat de vanzari.
Oportunitatile de dezvoltare profesionale iti vor fi asigurate printr- un plan de cariera personalizat.

Descrierea companiei

Suntem prezenti in Romania din 2002, atunci cand compania olandeza TBIF Financial Services (TBIF), compania-mama a TBI Bank, fosta filiala a Kardan Group, a infiintat TBI Leasing la Bucuresti.

Pasul urmator a fost extinderea operatiunilor noastre financiare in tara: am infiintat alte doua companii - TBI Credit si TBI Fleet. Astfel ne-am format ca jucator puternic si ambitios pe piata locala a sectorului financiar, oferind intr-un singur loc produse si servicii simple si convenabile in domeniile creditelor de consum si credite pentru companii.

In 2011, TBIF a achizitionat filiala bulgara a Nova Ljubljanska Banka (Slovenia), a creat TBI Bank si, in acest fel, am intrat in sectorul bancar. In 2012, am inceput operatiunile bancare in Romania si am deschis o sucursala TBI Bank la Bucuresti.

In 2016, TBIF a fost achizitionata de 4finance Holding – cel mai mare grup european de credite de consum accesibile online si pe dispozitive mobile.

In prezent, sucursala TBI Bank din Romania, TBI Leasing si TBI Credit impreuna furnizeaza acces la solutii financiare inovatoare, digitale, integrate, creditarea fiind baza activitatii noaste comerciale. Obiectivul nostru este sa devenim o banca digitala de noua generatie. Clientii sunt in centrul tuturor actiunilor noastre, iar noi suntem in permanenta schimbare in functie de comportamentul lor si de piata financiara. Cream o comunitate de experti talentati si foarte experimentati, gata sa isi ofere serviciile clientilor din toata Europa.

Expirat
Consilier vanzari Ineu - Judetul Arad  -  TBI CREDIT

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close