Consilier Vanzari (in limba italiana) - Brasov

Smile Dent Team
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Programul de lucru este in intervalul 9:00 - 18:00 de luni pana vineri, ocazionale sambete platite suplimentar sau recuperate.

Iata asteptarile noastre de la tine:
 • Nivel avansat de limba italiana conversational si scris
 • Studii superioare finalizate
 • Foarte bune abilitati de comunicare
 • Orientare catre clienti
 • Experienta de minim un an intr-un job care sa presupuna relationarea cu clientii

Descrierea jobului

Responsabilități:
 • Preia pacientii Smile Dent Team, vorbitori de limba italiana, si le ofera toate informatiile legate de produsele si serviciile noastre, oferind asistenta pe toata durata interventiilor stomatologice;
 • Traduce documentatia aferenta serviciilor stomatologice in limba italiana;
 • Semneaza contractele cu clientii companei.
 • asigura suport pentru echipa de vanzari, pentru eficientizarea task-urilor mentionate mai sus.
 • Orchestreaza si organizeaza evenimente turistice pentru pacientii companiei (spre exemplu iesiri la restaurant, vizite la muzee, etc).
 • Organizeaza programul soferilor;
 • Se ocupa de rezervari la hotelurile la care vor fi cazati pacientii nostri si gestioneaza eventualele situatii ivite intre timp (prelungirea cazarii, reclamatii legate de cazare, etc).

Descrierea companiei

Cu o istorie de peste 13 ani, reteaua de Clinici si Laboratoare Dentare acopera geografia a 3 tari distincte: Italia, Romania si Republica Moldova.

Noua, celor din echipa Smile Dent Team ne plac provocarile, lucru pe care il demonstram zilnic prin interventiile de reabilitare dentara totala sau prin interventiile chirurgicale complexe de care ne ocupam.

Avem un singur obiectiv, iar acela este sa aducem zambetul pe fata fiecarui pacient care ne viziteaza, iar pana acum am adunat peste 25.000.

25.000 de persoane care sunt mai mult decat zambete; sunt oameni cu increderea de sine si calitatea vietii imbunatatite, sunt dovada ca medicii stomatologi, echipele din laborator si cei de la suport pot si livreaza excelenta.

Am crescut incet de la o Institutie Medicala cu profil stomatologic in care activau 15 specialisti, la 7 Centre deschise, 5 Laboratoare proprii, peste 350 de angajati care au ajuns sa deserveasca peste 600 de pacienti zilnic.

Începând cu august 2020, am intrat pe piața din Romania. In prezent avem o clinică stomatologică la Iași si doua clinici la București. In decembrie 2022 curent urmează sa deschidem o noua clinica si laborator la Brașov.

De asemenea am deschis in septembrie 2022 un Laborator Dentar in București, Smile Dent Team LAB (Diviziunea de Cercetare și Dezvoltare a Institutului de Reabilitări Totale ale Cavității Bucale). Si planificăm in continuare extinderea in Romania.

Clinicile noastre oferă tot spectrul de servicii stomatologice: terapie, chirurgie, implantologie, protetică, estetică. Suntem apreciați de către pacienții noștri pentru calitate, profesionalism și utilizarea celor mai inovative metode și tehnologii.

Si nu ne oprim aici.

Publicat 14 Mart. 2023 Expiră 13 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.