Consilier vanzari Bucuresti, Suceava, Iasi

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

NISSA, Your style it’s our story! Stilul tău, povestea noastră!

NISSA este despre creativitate şi inovaţie, despre respect pentru clienţi, angajaţi şi colaboratori!
Daca iubeşti frumosul, daca eşti dedicat(ă) meseriei pe care ţi-ai ales-o şi vrei să te perfecţionezi permanent, dacă apreciezi lucrul în echipă, comunicarea transparenta şi colaborarea continuă, ai un loc rezervat în echipa NISSA! Echipa noastra este o familie mare cu principii sănătoase bazate pe respect, pasiune, creativitate, implicare şi responsabilitate.

Cum stii ca rolul de Consilier Vanzari NISSA este pentru tine:

- Ai dezvoltat o pasiune pentru fashion;
- Ai o atitudine pozitiva, energie si buna dispozitie;
- Te preocupa satisfactia Clientilor care ne calca pragul magazinului;
- Esti organizat/a si lucrezi bine in echipa;
- Iti place sa relationezi si comunici cu usurinta.

Descrierea jobului

Ce vei face in rol de Consilier Vanzari NISSA?

- Identifici dorinta clientilor de a cumpara si ii asisti in alegerea tinutelor;
- Oferi sfaturi avizate clientilor in ceea ce priveste: tinutele, tendintele din lumea fashion, stiluri vestimentare, tesaturi, croieli;
- Actionezi ca un ambasador al brandului, construiesti un portofoliu de clienti fideli, care vor transmite mai departe pasiunea lor pentru brand;
- Prin informatiile pe care le detii despre brand, tendinte si produse (tesaturi, croieli) oferi o experienta de cumparare unica, care va depasi asteptarile clientilor;
- Finalizezi procesul de vanzare prin actul de incasare si eliberare de documente justificative;
- Te asiguri ca exista stoc suficient de produse in magazin;
- Participi periodic la activitatea de inventariere;
- Te asiguri ca spatiul de lucru in care iti desfasori activitatea arata impecabil.

Reteta pentru succes este simpla: cunoaste brand-ul, fii la curent cu tendintele din lumea fashion si promoveaza colectiile NISSA! Sfaturile pe care le oferi clientilor se vor materializa in tinute memorabile pentru orice tip de eveniment!

Daca ai mai avut ocazia sa lucrezi anterior in comert, ai un avantaj. Profita de el! Hai in echipa NISSA!

Descrierea companiei

NISSA reprezinta visul unei fetite ce obisnuia sa incerce pantofii mamei si care, mai tarziu, dupa ce si-a inceput cariera in industrie ca model, a dezvoltat o pasiune pentru moda, a studiat in domeniu, s-a pregatit intens si a pus bazele brandului alaturi de mama si sora sa. Prin urmare, brandul NISSA este o afacere de familie ce a luat nastere in anul 1993, din dorinta de a face fiecare femeie fericita si de a-i raspunde la bine-cunoscuta intrebare: “Ce port astazi?”.

NISSA are la baza 6 valori puternice, valori ce vor continua sa existe pe tot parcursul dezvoltarii brandului si anume: eleganta, feminitate, calitate, dedicare, pasiune si creativitate.

Colectiile NISSA reprezinta mai mult decat articole vestimentare atent realizate, ele prezinta povestile celor care au contribuit la realizarea lor, a celor care le promoveaza precum si a celor care le poarta. Tinutele se remarca prin tesaturi fine, croieli atent executate, detalii manuale laborios realizate si se adreseaza tuturor femeilor, indiferent de varsta si personalitate, promovand imaginea unei femei moderne, active, independente si sofisticate. NISSA se defineste prin feminitate si eleganta.

Prezent in capitalele international ale modei - New York, Moscova, Londra si Milano, prezentand colectiile buyerilor in cadrul Fashion Week, brandul NISSA continua sa evolueze. Colectiile sale pot fi gasite in 15 magazine situate in Romania, SUA, Irlanda, Anglia, Polonia, Rusia si Orientul Mijlociu.

NISSA incurajeaza creativitatea si inovatia, isi respecta clientii si angajatii.

Echipa NISSA este formata din persoane creative, proactive, dedicate muncii lor, pasionate de fashion, care isi asuma responsabilitatea pentru deciziile luate si care se implica in dezvoltarea brand-ului. Cele 400 de persoane ce alcatuiesc echipa NISSA acopera intregul flux de productie (design-creatie-productie) – distributie (stocare si livrare) si isi indreapta atentia catre client pentru a putea primi zilnic noi modele care sa ii ofere o stare de bine. Suntem o mare familie cu principii sanatoase bazate pe respect, pasiune, creativitate si responsabilitate.

Apreciem lucrul in echipa, comunicarea transparenta si colaborarea continua. Daca esti creativ/a, iubesti moda si frumosul, iti doresti sa te perfectionezi permanent si esti dedicat/a meseriei te asteptam sa faci parte din echipa NISSA.

Publicat 12 apr. 2022 Reactualizat 10 mai 2022 Expiră 12 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.