Publicat 08 Aug 2014 | Expiră 09 Sep 2014

Consilier vanzari beauty

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Compania noastră lansează o provocare pentru persoanele competitive, motivate de succes, cu foarte bune abilităţi de relaţionare şi negociere, perseverente şi atente la detalii. Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare şi un minim de experienţă de 2 ani, de preferinţă în vânzări de servicii.

Mai sunt importante: foarte bune abilităţi de operare PC, limba engleză la nivel conversaţional, precum şi o prezenţă impecabilă, conformă principiilor promovate de aBeauty clinique. Vă mai pot avantaja studii in domeniul medical şi cunoaşterea domeniului serviciilor de estetică medicală.

Nu în ultimul rând, ne dorim colegi cu disponibilitate de colaborare pe termen lung, care sa ne împartăşească pasiunea pentru frumuseţe şi pentru servicii de cel mai înalt nivel de calitate.

Descrierea jobului

Iţi oferim în schimb posibilitatea de a lucra cu o echipă tânără, un mediu competitiv şi un salariu atractiv corelat cu performanţa.
Principala responsabilitate a postului este promovarea serviciilor şi produselor clinici noastre de estetică corporală şi facială printr-un permanent contact direct cu clienţii.
Postul mai reuneşte în sfera de responsabilităţi: efectuarea activităţilor specifice recepţiei în cadrul clinicii (planificarea clienţilor la tratamente, primirea acestora şi completarea documentelor şi fişelor specifice), aplicarea procedurilor operaţionale şi administrative ale clinicii (activităţi de gestiune, încasări, comenzi etc.).

Dacă doreşti să lucrezi într-o companie profesionistă, cu şanse reale de a creşte profesional în conformitate cu performanţele tale, convinge-ne că eşti persoana de care avem nevoie şi aplică pentru postul nostru.

Descrierea companiei

aBeauty este brandul centrelor de estetica corporala si faciala aBeauty clinique.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi http://www.abeauty.ro/

Expirat
Consilier vanzari beauty  -  aBeauty Clinique

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close