Publicat 16 Iun 2019 | Reactualizat 16 Iul 2019 | Expiră 17 Iul 2019

Consilier vânzări

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cauți un loc de muncă plin de satisfacții, cu oportunități interesante de dezvoltare viitoare? COS recrutează în prezent un consilier vânzări devotat, care poate reprezenta brandul în Bucureşti. Căutăm o persoană entuziastă, cu excelente aptitudini de comunicare și căreia îi face plăcere să lucreze în cadrul unei echipe pentru a asigura servicii excelente acordate clienților.

Ce implică acest rol?
Fiecare zi este diferită la COS, însă printre principalele tale responsabilități se vor afla acordarea de servicii clienților la un nivel ridicat, recepția livrărilor, completarea stocurilor și îngrijirea articolelor de îmbrăcăminte.

Descrierea jobului

Încurajăm diversitatea și apreciem candidații din toate domeniile. Principalele calități pe care le căutăm la consilierii noștri de vânzări sunt:

- 1 an de experiență în servicii clienți (de preferat)
- Capacitatea de a lucra într-un program flexibil (inclusiv weekend-urile)
- Bună cunoaștere a brandului
- Excelente abilități de comunicare
- Motivație intrinsecă
- Adaptabil

Descrierea companiei

COS este un brand de modă dedicat femeilor și bărbaților care își doresc un design clasic, modern, funcțional și îngrijit. Oferind articole clasice reinventate și esențiale în garderobă, creăm piese care sunt tot timpul în tendințe. De la lansarea din 2007, am deschis peste 200 de magazine în întreaga lume, toate în locații atent gândite, aplicând un concept de design arhitectural care păstrează trăsăturile originale ale clădirii, oferind în același timp un spațiu modern și contemporan.

COS este o companie diferită față de multe altele, în mod special în ceea ce privește valorile și felul în care le urmăm. Valorile noastre sunt: alege varianta simplă, crede în oameni, îmbunătățire constantă, onestitate și flexibilitate, spirit antreprenorial, atenție la costuri și toți suntem o echipă. Credem că valorile noastre asigură un cadru ce promovează loialitatea, fericirea și crearea unui loc de muncă plăcut.

Pentru a putea crește, recunoaștem necesitatea de a investi în colegii noștri și de a susține dezvoltarea. Credem în oameni și vom alege mereu să promovăm din cadrul companiei, de fiecare dată când este posibil; oricine are posibilitatea să evolueze la COS, iar continua noastră expansiune oferă mari oportunități.

Expirat
Consilier vânzări  -  COS

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close