Publicat 20 Feb 2020 | Reactualizat 12 Mar 2020 | Expiră 12 Mar 2020

Consilier vânzări sportive/ Sport player Brăila

10 posturi |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Decathlon angajează consilieri vânzări, full time sau part-time, care să ajute la dezvoltarea sportului pe plan local și să se implice în activități de retail în noul nostru magazin din Brăila.

Decathlon este de 10 ani pe piața de retail sportiv din România, fiind actual lider de piață, având o viziune clară: Să facem sportul accesibil în România!

Am adunat în jurul nostru oameni fantastici, plini de viață, pasionați de sport și așa am creat un mediu de lucru deschis, în care oferim colegilor noștri tot sprijinul necesar pentru dezvoltarea lor personală și profesională. Suntem constant în căutare de noi coechipieri care să aducă valoare companiei, care să provoace modul în care lucrăm astăzi și să ajungă liderii Decathlon de mâine

Descrierea jobului

Ce trebuie să faci:

În Decathlon vei face parte dintr-o echipă de la care poți învăța și unde părerea ta este ascultată. Pe durata primelor trei luni, în perioada de integrare, te vom ajuta să înveți bazele comerțului și să înveți tot ce trebuie să știi pentru dezvoltarea unei cariere.

Vei fi implicat în mod direct în dezvoltarea sportului tău preferat prin consilierea clienților și fidelizarea lor, gestionarea stocului, verificarea corectitudinii acestuia și asigurarea unui aspect calitativ a departamentului tău.

Ce îți oferim:

- un mediu de muncă activ cu posibilități multiple de dezvoltare;
- program de lucru variat și flexibil, în 2 schimburi: full time - 8h, part time - 4h, 6h;
- training-uri locale și naționale;
- teambuilding-uri și întâlniri cu echipa pentru a practica sport împreună;
- asigurare medicală privată;
- program intern de recomandări viitori angajati, cu recompensă financiară;
- bonuri de masă;
- pachet salarial individualizat,bazat pe propriile performanțe;
- oportunitatea de a investi în companie prin sistemul de acționariat;


Succesul vine intr-o echipă puternică! Intră în joc !

Descrierea companiei

Decathlon, un brand care propune mărci inovatoare pentru plăcerea tuturor sportivilor. Suntem 70 000 de colaboratori Decathlon care lucrează zilnic pentru a atinge un scop comun, și anume să facem accesibile unui număr cât mai mare de persoane plăcerile și avantajele sportului. În toate țările în care avem filiale, împărtășim o cultură a companiei puternică și unică, consolidată de cele două valori care ne reprezintă: vitalitate și responsabilitate. La Decathlon, inovația este în centrul tuturor activităților: de la cercetarea de piață, până la conceperea produselor, design, producție și logistică. Echipele celor 20 de mărci pasiune Decathlon își folosesc toată energia pentru a concepe produse tehnice, simple și cu un design atractiv, la cele mai mici prețuri. Produsele noastre sunt destinate tuturor sportivilor, de la începători la profesioniști, și sunt disponibile exclusiv în magazinele Decathlon.

http://cariere-decathlon.ro

Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Consilier vânzări sportive/ Sport player Brăila  -  Decathlon Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close