Consilier Tehnic ( mecanic auto )

SELECT AUTO S.R.L
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Daca esti mecanic auto si vrei sa treci la un alt nivel, sa lucrezi intr-un mediu curat si conditii de birou dar sa te dezvolti in contiunuare pe domeniul tau te asteptam sa lucrezi ca si consilier tehnic in echipa noastra.

Descrierea jobului

Responsabilitatii:
- Ofera clientilor informatii tehnice inainte si dupa vanzare pentru produsele comercializate
- Ofera clientiilor informatii despre montarea si intretinerea produselor
- Ofera recomandari de produse conform cerintelor de la clienti
- Capacitatea de a interpreta un desen tehnic, o schema electrica sau hidraulica
- Diagnosticare telefonica a produselor cu probleme de functionare defectoasa si oferirea solutiilor optime
- Efectueaza un raport cu defectiunile constatate telefonic si il transmite depanatorilor in vederea remedierii fizice a produsului
- Raspunde sesizarilor tehnice inregistrate de operatorii Call Center

Beneficii:
- Mediu de lucru placut
- Program de lucru 8 ore
- Nu se lucreaza in weekend si sarbatori legale
- Stabilitate. Pozitie pe termen lung
- Contract de munca pe perioada nedeterminata
- Pachet salarial intre 4000 si 5000 Ron in functie de experienta

Descrierea companiei

Societatea Select Auto SRL este importator si distribuitor de scule si echipamente profesionale pentru reparatii auto, infiintata in anul 2003 din pasiune pentru reparatii auto. Cunostiintele tehnice in domeniul auto ne-au facut sa contribuim la introducerea pe piata Romaneasca de scule si echipamente adecvate pentru reparatii profesionale la standarde Europene. Compania noastra cu peste 10 ani de experienta si personal calificat care participa la cursuri internationale de tehnica pentru reparatii auto se dedica in totalitate la satisfacerea clientilor oferind servicii de consultanta in alegerea produselor corespunzatoare si utilizarea acestora prin suport in timp real atat prin interventii directe cat si telefonic sau e-mail. Datorita seriozitati si produselor de calitate Select Auto a reusit sa colaboreze si sa furnizeze scule si SDV-uri la peste 1800 de service-uri auto din Romania. Suntem o companie dinamica, conectata in permanenta cu dezvoltarea industriei auto pentru a rezolva cererile constante ale clienților noștri, cu soluții rapide si competitive. Oferim numai produse cu cea mai buna calitate , testate de catre ingineri din cadrul departamentului tehnic .

Produsele oferite clientilor nostri sunt diverse: scule , unelte si echipamente pentru service-uri auto , mecanica si tinichigerie , electrica si electronica auto , testere si aparate pentru diagnoza auto, cale distributie si SDV-uri speciale pentru toate marcile auto, echipamente de protectie , utilaje si echipamente pentru vulcanizare , elevatoare , masini de echilibrat, masini de dejantat, compresoare , scule si SDV-uri speciale pentru camioane, etc.

Numarul de produse comercializate depaseste 4000 de articole cu introducerea constantă de produse noi , totodata asiguram piese de schimb , garantie si postgarantie la toate produsele comercializate. Produsele provin de la marci consacrate precum: Hilmann , SelTech , Tool Hub-Anglia, Laser-Anglia, JBM-Spania, Deca-Italia, BGS-Germania, Delta Tech-Polonia. Select Auto este importator si distribuitor la toate produsele din portofoliu, livrarea se face din stoc in 24 de ore pe teritoriul Romaniei. Principali clienti sunt atelierele pentru reparatii auto dar si cei care detin parcuri auto propri sau persoane fizice care sunt pasionate de acest domeniu.

Incepand cu anul 2012 Select Auto a inceput si colaborarea cu revanzarori si magazine specializate in vanzarea de scule si echipamente pentru reparatii auto, in prezent avem colaboratori in orasele principale ale tarii si facem demersuri constante pentru ca produsele noastre sa ajunga cat mai aproape de dumneavoastra. Select Auto SRL va invita sa vizitati magazinul online www.selectauto.ro de unde puteti comanda toate produsele din portofoliul nostru la cele mai bune preturi, cu livrare in 24 ore in toata tara, sau sa vizitati showroom-ul din Baia Mare, B-dul Independentei, Nr 21C Maramures.

Publicat 14 Mart. 2023 Reactualizat 20 Mart. 2023 Expiră 13 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.