Publicat 16 Oct 2020 | Reactualizat 13 Nov 2020 | Expiră 16 Nov 2020

Consilier Supply Chain Târgu Mureș

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

#CarieraTa începe cu a face ceea ce îți place

✔ Gestionarea comenzilor online, întreținerea relațiilor cu clienții sau responsabilitățile privind marfa din magazine se află pe lista activităților tale preferate?

✔ Ești o persoană pozitivă, organizată și adepta relațiilor bazate pe echilibru și armonie?

✔ În plus, ți-ai dori să faci parte din echipa profesională a unei companii de bricolaj de top?

Dacă te potrivești profilului, continuă să descoperi cum te poți alătura unei echipe pentru care cinstea, respectul, performanța, generozitatea, simplitate, coerență și exemplaritate nu sunt valori depășite. Împreună cu noi, #CarieraTa începe cu adevărat! 

Cum ești

 • Cu deschidere către client – îți maximizezi șansele de atragere și fidelizare a clienților, demonstrând întotdeauna pricepere în a te face ascultat, solicitudine sau abilitatea de a aplana cu ușurință conflictele;
 • Cu capacitate de organizare – îți place să ții sub control lucrurile care se află în responsabilitatea ta, de aceea pui mare preț pe planificarea și prioritizarea activităților;
 • Cu spirit de echipă – comunicarea transparentă și deschiderea către feedback, bunăvoința de a oferi ajutor și de a participa activ la atingerea obiectivelor comune constituie baza tuturor interacțiunilor tale din cadrul echipei;
 • Cu atitudine pozitivă – te definește deplina convingerea că orice obstacol există ca să fie depășit, iar orice eșec este pentru tine provocarea ideală să te autoperfecționezi;
 • Cu abilități de relaționare – ești promotorul colaborărilor armonioase, de aceea acorzi o atenție deosebită unor valori precum empatia, flexibilitatea, autocontrolului sau respectul față de ceilalți, fie ei colegi, clienți sau parteneri externi.

 

Ce vei face

Gestionarea comenzilor online

 • Verifici comenzile plasate online de către clienți;
 • Pregătești comenzile clienților;

Gestionare mărfurilor

 • Aprovizionezi în mod corect şi eficient raioanele din magazin;
 • Asiguri manipularea mărfurilor și utilajelor în condiții de siguranță;
 • Sortezi paleţii şi aranjezi marfa în depozit;
 • Participi la inventarele periodice;

Atitudine și relații

Păstrezi legătura cu clienții și te asiguri de identificarea celor mai bune soluții pentru nevoile lor.

Ce ne dorim să ai

 • Operarea PC – îți place să fii în contact cu tehnologia, ceea ce te-a ajutat să dobândești bune cunoștințe de utilizare PC.   

 

Ce vei găsi la noi

 • O echipă unită ca o familie, care va avea grijă să îți ghideze cu atenție și prietenie primii pași în cadrul companiei;
 • Un job în care dezvoltarea ta este deplin încurajată prin proiecte captivante, workshop-uri, seminarii, formări și acompaniere managerială;
 • O zonă de recreere, în care poți socializa cu colegii sau te poți bucura în liniște de momentele tale de pauză;
 • Un loc în care nevoile, ideile și aspirațiile tale sunt întotdeauna o prioritate;
 • Un mediu de lucru în care reușitele sunt recompensate pe măsură.

 

Care este următorul pas

Trimite-ne CV-ul tău și hai să ne cunoaștem! De abia așteptăm să povestim mai multe despre tine și #CarieraTa la Leroy Merlin.

Descrierea companiei

Membră a Grupului Francez Adeo, compania Leroy Merlin este numărul 1 în Europa pe piața de bricolaj și numărul 3 mondial. O realizare la care am adăugat câte o cărămidă în fiecare an, timp de aproape 100 de ani. Ne-am construit o casă sigură și confortabilă pentru că nu credem în lucruri făcute cu jumătate de măsură. 

Cele 17 magazine din 13 orașe din țară sunt stâlpii noștri de rezistență și dovada ambiției de a fi cei mai buni. Și nu ne oprim aici. Povestea a început cu ridicarea unei temelii solide – echipa noastră. Adică cei peste 2400 de oameni grozavi care formează familia Leroy Merlin. Împreună, suntem creatori de experiențe, strategii și povești. Ne dorim să contribuim în fiecare zi la îmbunătățirea lumii în care trăim. Și nu e lucru mic că am reușit până acum să facem ziua mai bună la sute de milioane de oameni.

Vino să continui povestea alături de noi!

Descrierea jobului

See section above

Descrierea companiei

Membră a Grupului Francez Adeo, compania Leroy Merlin este numărul 1 în Europa pe piața de bricolaj și numărul 3 mondial. Cele 17 magazine din 13 orașe din țară sunt stâlpii noștri de rezistență și dovada ambiției de a fi cei mai buni.  Adică cei peste 2400 de oameni grozavi care formează familia Leroy Merlin. Împreună, suntem creatori de experiențe, strategii și povești. Ne dorim să contribuim în fiecare zi la îmbunătățirea lumii în care trăim. 

Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Consilier Supply Chain Târgu Mureș  -  Leroy Merlin Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close