Publicat 03 Mai 2019 | Reactualizat 02 Iun 2019 | Expiră 03 Iun 2019

Consilier Suport Tehnic - Call Center

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Si tu poti fi colegul nostru daca:

  • Ai deja cunostinte sau vrei sa afli mai multe despre web, DNS, DHCP, servere de mail si medii de comunicatii (cablu, fibra optica, wireless);
  • Inveti repede cum sa folosesti aplicatiile noi si utilizezi la nivel mediu programele Microsoft Office;
  • Iti place sa gasesti solutii si sa ii ajuti pe ceilalti;
  • Iti doresti un program flexibil.

Descrierea jobului

Ce fac colegii din echipa de Suport Tehnic?

  • Preiau apelurile clientilor UPC Romania si ii ajuta, solutionand cat mai rapid eventualele nefunctionalitati;
  • Consilieaza telefonic clientii in ceea ce priveste configurarea echipamentelor, astfel incat sa asigure functionarea serviciilor de telecomunicatii la parametri inalti;
  • Colaboreaza cu colegii din alte departamente in vedere solutionarii problemelor pe care nu le pot rezolva direct, in cadrul discutiei telefonice cu clientul;
  • Propune clientilor pachete de servicii noi, in situatia in care identifica in cadrul discutiei telefonice oportunitatea de vanzare.

Toti colegii noi trec printr-un program de pregatire in ceea ce priveste interactiunea cu clientii, notiunile tehnice si aplicatiile dezvoltate pentru diagnosticarea sesizarilor de tip VoIP, DTV, Broadband.

Beneficii

• Dezvoltare profesionala intr-o companie multinationala
• Program de munca flexibil, adaptat nevoilor tale
• Pe langa un salariu atractiv iti oferim abonament medical si alte facilitati de interes personal;

Descrierea companiei

UPC România este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţara noastră, oferind servicii de televiziune prin cablu şi prin satelit, internet de mare viteză şi telefonie fixă digitală. Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, peste 1 milion de clienţi, în aproximativ 300 de localități. Premierele UPC pe piața din Romania includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar și a internetului de mare viteză, Fiber Power 500 Mbps. Serviciile UPC au devenit în 2014 disponibile şi în afara casei, prin lansarile UPC Wi-Free şi Horizon Go. UPC România este afiliata la Liberty Global, Inc..
www.upc.ro
Liberty Global, plc. este liderul industiei mondiale de comunicații prin cablu, cu operațiuni în peste 30 de țări, conectând oamenii cu lumea digitală și oferindu-le posibilitatea de a descoperi și experimenta posibilități nelimitate. Serviciile 3Play - televiziune, internet în bandă largă și telefonie - sunt furnizate prin intermediul unor rețele de generație următoare și prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează 27 de milioane de clienți. Brandurile Liberty Global în Europa includ Virgin Media, UPC, Unitymedia, Kabel BW, Telenet și Ziggo.
www.lgi.com

Expirat
Consilier Suport Tehnic - Call Center  -  UPC Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close