Consilier service auto - Porsche Inter Auto

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

· Studii medii sau superioare
· Cunostinte de limba engleza
· Experienta in domeniul auto de minim 2 ani
· Cunostinte de operare PC
· Permis de conducere valid.
----
Va informam ca datele conținute in CV-ul dumneavoastra, cu care aplicati pentru aceasta pozitie, sunt prelucrate in conformitate cu Nota de Informare in scopuri de Recrutare (vezi: https://www.porscheinterauto.ro/job-uri/@@poi.application.pdf/e62479b708be47d3849fe3a7bd69e628), care ofera informatii complete despre: categoriile de date pe care le prelucram, destinatarii acestor date, durata stocarii, temeiul prelucrarii si drepturile dumneavoastra.

Descrierea jobului

· Consilierea clientilor in mod sistematic si calificat in toate etapele procesului de service, cu scopul obtinerii unor rezultate optime si a cresterii satisfactiei acestora, formand baza unei legaturi pe termen lung cu marca si compania;
· Inregistrarea exacta a solicitarii clientului si elaborarea contractului de reparatie pentru atelier;
· Receptioneaza autovehiculul ce urmeaza a fi reparat; efectueaza constatarea primara; participa la identificarea defectelor si diagnosticarea primara a acestora; evalueaza pagubele in caz de accidente; efectueaza probe de drum;
· Verificarea actelor clientului pentru constituirea dosarului de dauna; ofera consiliere pentru intocmirea dosarului de dauna;
· Fixarea termenelor de intrare in reparatie si de livrare a autovehiculului catre client;
· Organizeaza mobilitatea clientului prin oferirea activa a serviciilor: masina la schimb si preluare/predare;
· Mentine legatura directa cu asiguratorul;
· Verificarea realizarii tuturor problemelor semnalate de client; efectueaza proba de drum;
· Urmarirea desfasurarii contractului de reparatie, dialog cu disponentii din ateliere;
· Mentine un contact telefonic cu clientul mai ales in cazurile in care au fost comandate piese;
· Predarea autovehicului catre client; explicarea lucrarilor efectuate si a facturii, indicarea locului de parcare si inmanarea cheilor; eventual proba de drum;
· Solutionarea orientata catre client a reclamatiilor si informarea superiorilor si a tuturor persoanelor vizate de respectiva reclamatie;
· Realizarea indicatorilor conveniti.

Descrierea companiei

Porsche Inter Auto Romania infiintat la 01.08.2007 in urma separarii activitatii de retail de cea de import grupeaza cinci dealeri proprii: Porsche Bucuresti Nord, Porsche Bucuresti Pipera, Porsche Bucuresti Vest 1, Porsche Bucuresti Vest 2 si Porsche Timisoara.

Te invitam sa descoperi citeva motive pentru care Porsche Inter Auto ar putea fi pe primul loc pe lista ta de potentiali angajatori:

Porsche Inter Auto ofera oportunitati de cariera pentru toata lumea
Chiar daca esti proaspat absolvent de facultate, aflat la inceputul carierei, sau un profesionist cu experienta care cauta schimbarea, Porsche Inter Auto iti ofera oportunitatea angajarii si sansa de a dobandi noi abilitati si cunostinte.
Compania noastra se afla in acest moment in expansiune. La noi exista sanse de cariera pentru toata lumea.

Pachete de beneficii interesante
Porsche Inter Auto este un angajator atractiv tinand cont de intreg pachetul de beneficii oferite angajatilor sai: loc de munca sanatos si modern intr-unul dintre cele mai frumoase business centre din oras, salariu corect, pachet medical Premium, o masa calda pe zi intr-un frumos restaurant propriu, concediu garantat, acces la tehnologie moderna.

Sansa de a avansa
La noi, pozitiile deschise se anunta in primul rand in interior, astfel incat angajatii nostri au intotdeauna prima sansa de a ocupa o alta pozite, de a promova. Astfel, majoritatea managerilor nostri provin dintre angajati.

Acces la invatare/dezvoltare continua
Noi consideram ca oportunitatea de a invata este cheia spre satisfactia personala la serviciu. In consecinta, la noi exista o varietate de oportunitati de a invata: cursuri de comunicare, de prezentare, de negociere, de vanzare, de produs, de management - pe diferite niveluri, training on-the-job etc. Coaching si mentoring, feedback periodic de la superior, conferintele si workshop-urile sunt alte mijloace care contribuie la dezvoltarea angajatilor.

Echilibru intre viata profesionala si cea personala
Noi stim cat de important este pentru un individ sa aiba echilibru intre cele 2 planuri: cel profesional si cel personal. Si le respectam.
Publicat 10 mai 2022 Reactualizat 17 mai 2022 Expiră 9 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.