Publicat 11 Aug 2017 | Reactualizat 16 Aug 2017 | Expiră 10 Sep 2017

Consilier portofoliu clienti

2 posturi

Criterii de selecție

  • Peste 6 luni si 1 zi experiență în muncă

Candidatul ideal

Studii superioare in curs sau finalizate.
Experienţă de minim 6 luni în domeniul relaţiilor cu clienţii, vanzare.
Experienta in operaţii cu numerar/de casa si contabilitate primara reprezinta un avantaj
Cunostinte foarte bune operare pe calculator – lucrul cu MS Office, minim nivel mediu
Cunostinte despre networking (cablu, fibra optica, wireless) si telefonie reprezintă un avantaj
Capacitatea de a reacţiona rapid şi de a găsi soluţii optime în situaţii de criza, răbdare şi rezistenţă la stres;
Abilitatea de a folosi mai multe aplicaţii simultan în timpul interacţiunii cu clienţii;
Orientare catre rezultate
Abilitatea de a-i inspira si motiva pe ceilalti
Abilitati de lucru in colaborare si influentarea celorlalti in lucrul in echipa
Adaptabilitate si suport in schimbare
Abilitatea de autoevaluare si continua perfectionare
Creativitate si inovatie
Cunoasterea limbii engleze, minim nivel mediu

Descrierea jobului

Este responsabil de gestionarea profitabila a portofoliului de clienti precum si de promovarea si vanzarea serviciilor oferite de UPC.
Asigura gestiunea si cresterea portofoliului de clienti prin realizarea targetelor de vanzari, reducerea churn-ului si administrarea operationala eficienta a magazinului.
Se foloseste de instrumenetele oferite de companie in vederea segmentarii corecte a portofoliului de clienti si a identificarii nevoilor specifice fiecarui client.
Prezinta proactiv si ofera suport in testarea produselor tuturor clientilor potentiali si existenti cu scopul vanzarii serviciilor UPC, pentru a atinge obiectivele de vanzare stabilite.
Intampina amabil clientii la intrarea in magazin, asigura asistenta pe tot parcursul clientilor in magazin.
Ofera infomatii detaliate despre serviciile si produsele UPC, intr-o maniera eficienta si politicoasa, tuturor clientilor.
Aplica standardele in vanzare agreate de companie la fiecare interactiune cu clientii;
Pregateste si proceseaza corect si complet documentele necesare in vederea vanzarii produselor, in conformitate cu prevederile legale si regulile companiei.
Sprijina rezolvarea sesizarilor clientilor in SLA-urile agreate in procedurile interne si se asigură că solicitările sunt rezolvate.
Întregistrează şi transmite mai departe solicitările de servicii şi de asistenţă tehnică sesizate în centrul de relaţii cu clienţii;
La solicitarea clienţilor verifică facturile şi situaţia plăţilor; soluţionează cazurile în care situatia platilor sau facturile emise nu sunt corecte;
Incaseaza corect sumele aferente preturilor produselor, indiferent de metoda de plata;
Inregistreaza corect si la timp in sistemul informatic toate operatiunile de vanzare ale magazinului;
Este responsabil de administrarea corecta si riguroasa a numerarului incasat in magazin, de corectitudinea inregistarilor si de predarea banilor.
Executa operatiuni de contabilitate primara;

Descrierea companiei

UPC România este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţara noastră, oferind servicii de televiziune prin cablu şi prin satelit, internet de mare viteză şi telefonie fixă digitală. Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, peste 1.179.500 de clienţi în 200 oraşe. Potrivit viziunii companiei, această lume fascinantă în care trăim, dar deseori complexă, trebuie să fie accesibilă tuturor. Cei 10.000 de angajaţi UPC din Europa dau viaţă viziunii companiei prin simplitatea şi căldura umană care se regăsesc în fiecare din acţiunile lor. UPC România este afiliată la Liberty Global, Inc. (www.upc.ro)
Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicaţii prin cablu oferind servicii avansate de video, voce şi internet în bandă largă, pentru a-şi conecta clienţii la lumea informaţiei, a comunicării şi a divertismentului. LGI oferă servicii de înaltă calitate, către aproximativ 18 milioane de clienţi din 14 ţări în principal în Europa, Chile şi Australia. (www.lgi.com)

Consilier portofoliu clienti  -  UPC Romania