Consilier Juridic

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- ESTE RESPONSABIL ARE EXPERIENTA SI SPIRIT DE GLUMA
Ce nu ar strica sa aiba:
- experienta in conceperea si redactarea de acte juridice;
- cunostinte temeinice de operare calculator (Office, Internet) si viteza tehnoredactare;
- capacitate de organizare si prioritizarea activitatilor;
- atentie la detalii, initiativa, constiinciozitate;
- abilitate de a lucra atat in echipa cat si independent;
- etica profesionala, integritate morala, simt sporit al responsabilitatii, loialitate;
- perseverenta in atingerea rezultatelor, capacitate de urmarire si finalizare a lucrarilor la timp, in conditii de stres.

Descrierea jobului

Printre responsabilitatile postului se numara:
- gestionarea dosarelor de executare silita, de la inregistrarea in cadrul biroului pana la finalizarea procedurii de executare silita;
- redactarea / verificarea actelelor de executare silita, precum si actiuni, intampinari, contestatii, cai de atac, memorii, plangeri, raspunsuri diverse, etc., conform legislatiei in vigoare, cu respectarea termenelor legale;
- mentinerea relatiei cu persoanele ce intra in contact cu biroul: creditori, debitori, autoritati publice (instante, carte funciara, notariate, registrul comertului, etc.) direct, prin telefon sau email;
- avizarea ori exprimarea punctului de vedere / opiniei legale referitor la orice fapte sau acte ce rezulta din procedurile de executare silita.
Ce oferim:
- un colectiv tanar, salariu atractiv, prime

Descrierea companiei

BIROUL EXECUTOR JUDECATORESC Marin Daniel Vasile este competent teritorial în circumscripția Curții de Apel Alba-Iulia, pe tot cuprinsul județelor SIBIU – ALBA – HUNEDOARA în toate localitățile care se găsesc în aceste județe pentru activitatiile prevazute de Legea 188/2000.

Infiintat in anul 2018, Birou executor judecatoresc Marin Daniel Vasile pune la dispozitia tuturor expertiza profesionala a unui echipe de profesionisti cu studii juridice, studii economice si personal auxiliar cu experinta practica.Totodata biroul nostru reprezintă garanția unui nivel inalt de profesionalism și implicare în realizarea drepturilor clienților.

Publicat 31 ian. 2022 Reactualizat 28 feb. 2022 Expiră 2 mar. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.