Consilier Juridic

MedLife - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam un nou coleg pasionat de domeniul juridic. Daca ai minimum 3 ani experienta, esti curios, organizat si atent la detalii, cu spirit de echipa si know how in zona de medical atunci e foarte probabil ca locul tau e in echipa noastra.

Ce skill-uri ne-ar placea sa ai:
  • Absolvent studii superioare specializate (drept);
  • Abilitati foarte bune de organizare, comunicare, prezentare şi relaţionare cu oamenii;
  • Capacitatea de a urmari si solutiona mai multe proiecte in paralel;
  • Capacitatea de gestionare eficienta a timpului si a prioritatilor;
  • Constituie un avantaj experiența in domeniul bancar in cadrul departamentului persoane juridice sau corporate.

Descrierea jobului

Ce ar trebui sa faci:
- monitorizare, gestionare și coordonare in relația cu departamentele suport, case de avocatura sau furnizori externi;
- redactare contracte;
- monitorizare și redactare acte recom(aga, cereri, declarații);
- monitorizare și emitere opinii pe documente bancare aferente derulării activității companiei (finantari, refinanțări, credite).

Descrierea companiei

MedLife reprezinta locul in care pasiunea, creativitatea si perseverenta conduc spre performanta. Prima clinica infiintata a fost in anul 1996, clinica ce oferea servicii de planning familial si suport medical cuplurilor tinere si cuprindea patru specialitati medicale: pediatrie, obstetrica-ginecologie, oftalmologie si medicina interna. In prezent activitatea MedLife se desfasoara in 200 de puncte de recoltare, 33 de laboratoare, 50 de clinici, 21 de hiperclinici, 12 spitale, 10 farmacii, 12 centre de stomatologie, 4 maternitati si 1 banca de celule stem. Din dorinta de a satisface pana si cele mai exigente si complexe solicitari din domeniul medical, ne-am dezvoltat si continuam sa o facem.

La MedLife suntem mereu cu un pas inainte, fapt ce ne-a clasat ca lider al serviciilor medicale private din Romania. Sanatatea este pasiunea si profesia noastra si ne dorim imbunatatirea calitatii vietii fiecarui pacient ce ne rece pragul. Ne dedicam toate resursele pentru a asigura servicii medicale profesioniste, la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie in condiitii impecabile de confort si siguranta si depunem eforturi permanente pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri si pentru a asigura calitatea si siguranta actului medical. Nu incetam sa inovam, sa cunoastem, sa investim in medici si in echipamente medicale si sa fim prezenti cat mai aproape de pacientii nostri din toata tara, pentru ca increderea lor este cea mai importanta resursa a activitatii MedLife.

Echipa MedLife este una unita, formata din oameni pasionati de ceea ce fac. Oferim responsabilitate, inovatie, profesionalism, grija si respect, intr-un mediu de lucru placut. Alaturi de noi te poti implica la numeroase proiecte recreative, sportive si culturale si vei fi parte din cea mai importanta misiune a companiei.

Iti doresti sa faci echipa cu cei mai buni medici intr-un sistem bazat pe respect si grija fata de pacienti? Alatura-te echipei MedLife si impreuna hai “Sa facem Romania bine”!

Publicat 22 nov. 2021 Reactualizat 20 dec. 2021 Expiră 22 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.