Publicat 05 Mar 2021 | Reactualizat 04 Apr 2021 | Expiră 05 Apr 2021

Consilier Juridic

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Hai să ne cunoaștem!

Echipa noastră de Legal este în căutarea unui nou coleg/unei noi colege și așteaptă entuziasmată să parcurgă împreună cu tine CĂLĂTORIA UP.

Pentru a porni împreună la drum ne dorim să fii un bun jucător de echipă (vei face parte dintr-o echipa de consilieri juridici coordonata de un Legal Manager), cu o atenție deosebită la detalii, cu abilități excelente de analiză, redactare și cercetare. Ne dorim să cunoști limba engleză la un nivel avansat, iar dacă știi și franceză, este cu atât mai bine. Să ai capacitatea de a trata într-un mod adecvat informațiile confidențiale, să ai flexibilitate în furnizarea de consiliere juridică pentru diferite domenii de activitate, să știi cum să îți organizezi timpul și task-urile.

Dacă intenționezi să aplici este necesar să deții o diploma de licență la o universitate de drept, să ai capacitatea de a gestiona simultan mai multe proiecte, să ai o experiență de 7 ani într-un departament juridic, având cunoștințe teoretice și practici solide în dreptul civil, dreptul muncii, dreptul comercial. O experiență anterioară în domeniul IT, e-commerce sau servicii de plată ar constitui un plus. De asemenea, apreciem dacă ești interesat de dezvoltare continuă și îți dorești să ții pasul cu trendurile actuale.

Descrierea jobului

Responsabilitățile principale de care te vei ocupa vor fi:

 • Consilierea cu privire la diverse aspecte juridice - de la situații referitoare la domeniul curent de activitate până la definirea cerințelor legale pentru noi domenii de activitate și proiecte ale companiei;
 • Acordarea de asistență/consultanță juridică tuturor departamentelor companiei;
 • Identificarea, prevenirea și minimalizarea riscurilor juridice care afectează sau pot afecta compania;
 • Efectuezi cercetări și analize juridice cu privire la diverse aspecte și oferi actualizări cu privire la evoluțiile juridice care afectează afacerea, utilizând diverse resurse și selectând materialul relevant pentru a analiza informațiile juridice;
 • Redactarea documentelor și efectuarea procedurilor legale pentru obținerea aprobărilor de la autorități, dacă este necesar;
 • Redactarea, revizuirea și negocierea contractelor / documentelor pentru companie cu terți (clienți, furnizori, autorități etc.)
 • Elaborarea și revizuirea termenilor și condițiilor pentru site-uri web și aplicații;
 • Asigurarea suportului juridic pe linia legislației muncii și a relațiilor de muncă;
 • Analiza contractelor existente între companie și furnizori/clienți/parteneri și adaptarea conform legislației în vigoare și intereselor companiei;
 • Monitorizarea și analizarea permanentă a legislației relevante pentru activitatea societății și informarea corespunzătoare a colegilor din companie cu privire la noile modificări legislative și/sau proiecte de lege, în funcție de implicațiile pentru activitatea desfășurată;
 • Reprezentarea juridică a companiei;

Ce iti oferim:
 • Salariu atractiv
 • Beneficii extrasalariale;
 • Zile de work from home
 • Zile de concediu suplimentar
 • Posibilitatea de a te dezvolta profesional prin cursuri, workshop-uri, conferințe
 • Programe de work – life – ballance și activități de CSR.

Descrierea companiei

Up Romania isi propune sa ofere clientilor si partenerilor sai servicii integrate care sa le simplifice interactiunile, procesele, deciziile, adoptand o atitudine de intelegere profund umana a nevoilor acestora si sustinand bunele practici de responsabilitate sociala.

Tichetele si cardurile de masa, tichetele cadou, tichetele sociale si cele sociale de gradinita, voucherele si cardurile de vacanta, tichetele de cresa, platforma STIM Online, platforma Up Achizitii sunt doar cateva din varietatea solutiilor cu care venim in sprijinul performantei, al calitatii si al motivarii, al grijei si implicarii pentru a face sa fie mai bine in fiecare zi.

Misiunea noastra e sa aducem valoare prin empatie, printr-o intelegere a nevoilor si o atitudine deschisa fata de parteneri si utilizatori.

Valorile noastre ne ghideaza in toate actiunile. Promovam responsabilitatea, solidaritatea, inovatia, echitatea, antreprenoriatul. Ne dorim alaturi de noi persoane care sa simta si sa actioneze conform acestor valori.

Oferim un mediu organizational care incurajeaza dezvoltarea profesionala si personala, initiativa si care apreciaza implicarea, colaborarea si proactivitatea. In tot ce facem urmarim sa aducem valoare prin simplificare.

Oferim un pachet de beneficii motivant.

Expirat
Consilier Juridic  -  UP ROMANIA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close