Publicat 24 Mar 2020 | Reactualizat 19 Mai 2020 | Expiră 23 Mai 2020

Consilier Juridic

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Te invitam in echipa noastra daca:
-Ai absolvit Facultatea dе Drept
-Ai 2 ani experienta
-Esti dispus(a) sa lucrezi in Tusnad
-Vorbesti bine limba romana si limba maghiara

Descrierea jobului

De ce аctivitati te vei ocupа:
-Completаrе si revizuire contrаctе
-Intocmire documentе pentru rеcuperаre creantе, аdresе cartre clienti si institutii
-Urmаrirе si raportare stadiu actiuni juridice in derulare
-Arhivarea electronica a contractelor

Ce oferim?
Noi avem produse autentice si de calitate. Suntem Apemin Tusnad, o echipa de oameni deschisi la minte, ne intelegem bine si ne pasa de ce facem. Tinem la oamenii cu si pentru care lucram. Tinem la calitatea produselor noastre. Tinem la a construi sanatos. Facem mai mult decat vorbim. Invatam de la cei mai buni si ne bazam pe oameni si tehnologie. Aici gasesti colegi cu care poti lucra usor si poti promova atunci cand esti pregatit(a). Noi suntem punctuali si disciplinati, ceea ce te va ajuta sa iti faci treaba bine si la timp.

Spune-ne cine esti si ce ai facut (trimite-ne un CV) si ce conteaza pentru tine (in cadrul e-mail-ului) la adresa echipa@tusnad.com. Abia asteptam sa ne cunoastem.

Descrierea companiei

Apemin Tuşnad SA, producător naţional de apă minerală, a fost fondat în 1999, cu capital privat 100% autohton. Pe parcursul anilor, Tuşnad a devenit un nume de rezonanţă pe piaţa apelor minerale din România. Compania a reuşit creşteri importante mulţumită produselor sale de calitatea deosebită, renumite pentru prospeţimea şi originea naturală. Apemin Tuşnad este o companie în plină dezvoltare, iar investiţiile făcute în tehnologie nouă, clădiri de birou şi nu în ultimul rând în pregătirea profesională a angajaţilor săi, arată că această creştere va continua. Te invităm să te alături echipei noastre de profesionişti tineri şi talentaţi.

Expirat
Consilier Juridic  -  Apemin Tusnad SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close