Publicat 09 Ian 2020 | Reactualizat 06 Feb 2020 | Expiră 09 Feb 2020

CONSILIER JURIDIC

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii Juridice finalizate
Experienta de min. 5 ani in domeniul real estate(ca avocat sau consilier juridic)
Engleza - nivel avansat
Fluenta de exprimare in limbaj juridic
Atitudine pozitiva, optimist, dispus sa invete si sa se dezvolte profesional
Organizat, cu initiativa, un bun negociator, cu atitudine ferma si sa fie capabil sa ia decizii in situatii limita, foarte atent la detalii, ce cauta sa isi imbunatateasca in permanenta metoda de lucru
Cunostinte de operare PC si Microsoft Office (Word, Excel, Outlook).

Descrierea jobului

Asigura asistența juridică necesară în proiecte imobiliare, pentru clădiri de birouri, proiecte rezidențiale,
Intocmeste contractele de antrepriza, proiectare, management al proprietatii
Negociaza și întocmeste contractele complexe de construcție (inclusiv contractele FIDIC);
Asigura asistență pe tot parcursul procesului de constructie/mentenanta imobile;
Asigura asistență juridică privind certificate de urbanism, autorizații de construire și planuri urbanistice; asigura consultanță privind contractul de achiziție publică, licitații;
Intocmeste si redacteaza actele cu caracter juridic: notificari, somatii, adrese catre diverse institutii si alte acte cu caracter juridic.
Mentine si administreaza parteneriatele cu clientii si colaboratorii societatii.
Intocmeste evidente, rapoarte si informari saptamanale si/sau lunare privind rezultatele activitatii.

Descrierea companiei

River Development este o companie cu capital privat integral autohton, dezvoltator si administrator al parcului industrial Sema Parc precum si a parcului de afaceri Sema Office. Compania este implicata in planificarea, dezvoltarea si gestionarea proiectelor imobiliare specifice, oferind solutii la cheie adresate investitorilor. River Development este hotarat sa livreze cu succes proiectele initiate si sa isi extinda portofoliul cu alte proiecte de amploare.
River Development isi propune sa continue rolul sau de jucator consacrat pe piata imobiliara la nivel national si regional prin implicarea sa in cadrul Sema Office, parte din Sema City- cel mai mare proiect de reconversie urbana a unei foste zone industriale din Bucuresti, care intentioneaza sa devina o ancora de credibilitate si reputatie prin dimensiunea si unicitatea conceptelor.
Despre Sema City
Este un proiect de tip mixed-use ce implica dezvoltarea pe urmatoarele destinatii: parc de afaceri care cuprinde cladiri de birouri de clasa A (Sema Office), zona comerciala si ansamblu rezidential.
Sema Office
Faza I de dezvoltare
Primele doua cladiri de birouri inchiriate inca din faza de dezvoltare si vandute fondului austriac de investitii Europolis in tranzactia anului 2006, au primit doua distinctii internationale “Cel mai bun proiect de birouri din anul 2008“ acordat de EuropaProperty in cadrul SEE Real Estate Awards si de catre CIJ Journal la Gala Premiilor CEE
Faza II de dezvoltare
A inceput prin demararea lucrarilor la cladirea de birouri Bruxelles, de tip courtyard, in anul 2014. Cladirea Bruxelles a fost finalizata in anul 2016 si este in prezent total functionala ti ocupata de companii care activeaza in domeniul juridic, IT si financiar. Printre chiriasi se numara Tribunalul Bucuresti, Sectia a VI-a civila, a VII-a civila, Temenos Romania, British American Shared Services Europe, PTC Eastern Europe. In anul 2016 au inceput lucrarile la alte doua cladiri de birouri de tip courtyard, cladirea Paris si cladirea Berlin.

Expirat
CONSILIER JURIDIC  -  RIVER DEVELOPMENT SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close