Publicat 12 Mar 2019 | Reactualizat 11 Apr 2019 | Expiră 12 Apr 2019

Consilier Juridic

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Absolvent al facultatii de Drept;
- Minim 1 an experienta pe un post similar;
- Cunostinte juridice foarte bune;
- Abilitate de organizare;
- Persoana comunicativa;
- Persoana inovativa/creativa;
- Adaptabilitate/flexibilitate;
- Cunoasterea si aplicarea consecventa a reglementarilor specific activitatii desfasurate;
- Cunostinte PC: MS Office (nivel mediu sau avansat);
- Cunostinte de limba engleza.

Descrierea jobului

Descrierea jobului

- Redactare documente catre instanta de judecata/alte autoritati sau insitutii publice;
- Acorda asistenta legala privind cazurile dificile;
- Raporteaza direct catre Managerul Departamentului Legal.
- Verifica documentele primite de la instanta de judecata/alte autoritati sau insitutii publice;
- Asigura procesarea documentelor si scanarea acestora pentru incarcarea in sistemele informatice ale companiei;
- Raspunde de acuratetea datelor introduse in aplicatiile informatice ale companiei in scopul mentinerii unor evidente actualizate ale informatiilor despre debitori.

Beneficii:

- Salariu motivant;
- Tichete de masa;
- Abonament medical la clinica privata;
- Posibilitatea de a lucra intr-o companie dinamica multinationala;
- Posibilitati reale de dezvoltare profesionala.

Descrierea companiei

KREDYT INKASO este unul dintre liderii pietei de colectare creante din Polonia, inca din anul 2001 si totodata, unul dintre cele mai mari grupuri de investitii din Europa. In prezent, isi desfasoara activitatea in tari precum Polonia, Rusia, Romania si Bulgaria.

INCEPAND DIN, suntem prima companie din Polonia ce a investit in portofoliile de credite neperformante. Debutul companiei la Bursa de Valori din Varsovia, a avut loc 6 ani mai tarziu, in anul 2007.

Prin inscrierea la aceasta pozitie va exprimati acordul ca datele dvs cu caracter personal sa fie colectate, prelucrate si stocate de catre Kredyt Inkaso Investments RO . in scopul inscrierii in baza de date, a recrutarii si/sau selectiei pentru pozitia/pozitiile deschise la care ati aplicat in vedere unui post disponibil in cadrul Kredyt Inkaso Investments RO ., realizarea unor rapoarte statistice asupra fortei de munca, precum si autoritatilor publice, in baza legislatiei in vigoare. Aceste informatii vor fi stocate in baza de date a Kredyt Inkaso Investments RO . si pot fi transmise/portate partenerilor, imputerniciti ai operatorului de date cu caracter personal Kredyt Inkaso Investments RO ., societati ce au ca obiect “activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca”, acreditate pe servicii de mediere a muncii.
Sunteti de acord ca aceste date cu caracter personal sa fie stocate timp de 5 ani, avand dreptul de a solicita accesul la datele dvs cu caracter personal, rectificarea, stergerea, restrictionarea prelucrarii sau portabilitatii acestora printr-o cerere scrisa transmisa pe adresa de email sau prin posta la adresa Str. Invingatorilor nr., cladirea Victory Business Center, etaj, sector, Bucuresti.
Kredyt Inkaso Investments RO . precum si imputernicitii operatorului de date cu caracter personal Kredyt Inkaso Investments RO ., societati ce au ca obiect “activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca”, acreditate pe servicii de mediere a muncii pot colecta, prelucra si stoca urmatoarele categorii de date cu caracter personal: nume, prenume, CNP, varsta, sex, date de contact (telefon, email, skype, adresa de domiciliu/resedinta), conturi personale si profesionale de pe platforme de socializare, experienta profesionala, ocupatie, venit si/sau asteptari de venit, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei persoane.
Kredyt Inkaso este operator autorizat de date cu caracter personal cu numarul 27447.
Sunteti de acord sa participati la procesul de recrutare si selectie (interviuri: fata in fata si/sau prin intermediul altor tehnologii de comunicare, jocuri de rol – daca este cazul, testare psihologica, recomandari de la fostii angajatori etc.) in vederea completarii dosarului de recrutare si selectie care va fi prelucrat si stocat in baza de date a Kredyt Inkaso Investments RO . si/sau imputernicitilor operatorului de date cu caracter personal ai Kredyt Inkaso Investments RO .
Prin aplicarea la acest anunt de recrutare inteleg si sunt de acord ca datele mele cu caracter personal precum numele, prenumele, imaginea mea, precum si alte date furnizate in CV (adresa, numar de telefon, data de nastere, adresa de email etc.) vor fi colectate de Kredyt Inkaso Investments RO . – operator autorizat de date cu caracter personal cu numarul, in scopul procesului de recrutare.
Sunt de acord sa particip la procesul de recrutare si selectie (interviuri: fata in fata si/sau prin intermediul altor tehnologii de comunicare, jocuri de rol – daca este cazul, recomandari de la fostii angajati etc. in vederea completarii dosarului de recrutare si selectie care va fi prelucrat si stocat in baza de date a Kredyt Inkaso Investments RO .
Inteleg ca datele mele cu caracter personal vor fi colectate in conditii de siguranta, pentru a proteja confidentialitatea si vor fi stocate timp de 5 ani si ca imi pot retrage consimtamantul in orice moment. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea procesarii conform consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Expirat
Consilier Juridic  -  KREDYT INKASO Investments RO S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close