Publicat 26 Iun 2020 | Reactualizat 24 Iul 2020 | Expiră 27 Iul 2020

Consilier juridic, Serviciul Litigii Judiciare

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cum arata o zi de munca? Imagineaza-ti un job foarte dinamic, in care colegii sunt provocati constant sa efectueze demersurile privind litigiile in care Banca este parte, mentin relatiile cu instantele judecatoresti si alte organe abilitate si se ocupa de redactarea documentelor specifice.

Cum vrem sa fie noul coleg din echipa?
Persoana potrivita are minim 2 ani vechime in profesia de consilier juridic, studii superioare juridice si cunostinte de specialitate in domeniu. Pe langa aceste atribute esentiale, ne-ar placea sa constatam ca:

Esti o persoana comunicativa si empatica, cu bune abilitati oratorice;
Ai un simt crescut al responsabilitatii si atentie marita la detalii;
Ai capacitatea de anticipare a efectelor si consecintelor pe termen lung ;
Ai o gandire analitica si o exprimare structurata si asertiva;
Ai capacitate de analiza si sinteza, acuratete, rezistenta la stres;
Ai abilitatea de a lucra multitasking si de a respecta deadline-urile;
Te adaptezi usor, esti proactiv si iti doresti sa inveti constant;

Descrierea jobului

Care sunt sarcinile colegilor din echipa?
- Redactarea cererilor prevazute de legea procesuala, adica orice cereri prevazute sau admise de lege, necesare in vederea sustinerii intereselor bancii, in procesele in care este parte;
- Urmarirea termenelor de judecata, precum si a termenelor legale pentru efectuarea diferitelor acte de procedura, inclusiv a termenelor pentru exercitarea cailor de atac;
- Gestionarea cu maxima diligenta a dosarelor aflate in portofoliul;
- Indeplinirea oricarui act de procedura in vederea apararii drepturilor si intereselor bancii;
- Actualizarea aplicatiilor informatice dedicate pentru gestionarea litigiilor din portofoliu;
- Emiterea de instructiuni si recomandari cu privire la modificarea procedurilor/contractelor Bancii, avand in vedere modificari ale legislatiei si/sau practicii judiciare.

Mai mult decat o echipa, #peopleofBT inseamna curaj, incredere si empatie. Asta spun despre noi viitorii tai colegi care ne-au votat ”Banca nr.1” in clasamentul realizat de Angajator de Top.

Descrierea companiei

Altfel…
Faptul ca suntem cel mai mare grup financiar din Romania ne responsabilizeaza sa sustinem dezvoltarea mediului de afaceri si comunitatile din care facem parte, oriunde si oricand. Ne place sa incurajam vise indraznete indiferent daca sunt ale colegilor sau ale clientilor nostri, si suntem foarte bucurosi sa le vedem devenind realitate.

Cei peste 3 milioane de clienti si cei peste 8000 de colegi ne dau in fiecare zi increderea ca putem fi mai buni. Asa am reusit sa atragem alaturi de noi actionari puternici, precum Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si sa fim singurul brand bancar romanesc prezent in Brand Finance 500 Ranking 2018 si cel mai valoros brand bancar din Romania, conform Brand Finance Romania 2017.

Expirat
Consilier juridic, Serviciul Litigii Judiciare  -  Banca Transilvania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close