Publicat 18 Mai 2020 | Reactualizat 15 Iun 2020 | Expiră 18 Iun 2020

Consilier Juridic-Junior

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- absolvent studii superioare, licențiat în drept;
- obligatoriu experiență în activitate dе minim 1-2 ani:
- cunoastere drept civil(comercial)
- cunoasterea legislatiei privind protectia consumatorului
- cunoasterea legislatiei privind comertul la distanta
- experienta pe arhivare,administrare documente cu caracter juridic
- experienta in materie de redactare,verificare,negociere contracte
- cunosținte medii dе limba straina(se prefera limba engleză)
- abilități excelente dе comunicare verbală și în scris;
- spirit competitiv;
- cunoasterea si utilizarea eficienta a programelor informatice:Microsoft Word si Excel
- competente referitoare la organizarea si stabilirea prioritatilor in activitatea profesionala;
- disponibilitate la program prelungit
- experienta in relatia cu autoritatile constituie un avantaj

Descrierea jobului

- rеdаctаre,organizare corespondenta,
- redactarea,verificare si negocierea contractеlor
- reprеzentarea societatii in fata autoritatilor publice
- consultanta juridica,suport legal pentru celalalte departamente din societate

Descrierea companiei

Totul a început în urmă cu mai bine de 20 de ani, cînd am făcut primii pași în domeniul mobilierului autohton, ca retailer. Era toamna anului 1994 când am dat startul producției de serie, iar de atunci până în acest moment, am reușit prin muncă și pasiune să devenim unul dintre cei mai mari producători de mobilier din PAL și tapițerii din țară. Având cea mai modernă linie tehnologică din sud-estul Europei, în localitatea Dudeștii Noi, la doar 15 kilometri de Timișoara, avem o capacitate foarte mare de producție, cu un rezultat excelent la nivel national. Pentru oamenii cifrelor, asta înseamnă 2 milioane de mp de PAL din totalul de 6 milioane de mp disponibili în țară. Pe scurt, suntem pe locul 1, cu o cotă de piață de 33 %. Cu alte cuvinte, oferim foarte mult.

Alături de cei 1000 de angajați, ne mândrim cu finalizarea a nu mai puțin de 5000 de seturi de mobilier tapițat într-o singură lună. Animați de dorința de a fi cât mai aproape de oameni, am început în vara anului 2009 construirea rețelei naționale de magazine. Anii ne-au fost prielnici, așa că astăzi ne stau mărturie dedicației și muncii noastre, cele 20 de magazine din toată țara. De la început și până azi, perfecționați și mereu conectați cu societatea în plină dezvoltare dar și cu nevoile tot mai diverse ale oamenilor, propunem constant atât colecții noi de mobilier și stiluri de amenajare, cât și piese de mobilier ușor de asamblat de către client, versatile, direct la cutie, prin inaugurarea a două magazine Istock în țară, cu un nou concept de mobilier grab’n’go. Clădim astfel un viitor pentru care dezvoltăm tehnologia deja existentă și creștem capacitatea de producție prin compania noastră de producție Rus-Savitar, așa încât să reușim să fim prima alegere a clienților, când vine vorba de mobilier și tapițerie de calitate, disponibile în variante, nuanțe și dimensiuni diferite, într-un cuvânt, așa cum ne-am consacrat de-a lungul anilor, prin brandul Casa Rusu: Mobilă din respect pentru tine!

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru www.mobilacasarusu.ro

Expirat
Consilier Juridic-Junior  -  Casa Rusu

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close