de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 11 Mai 2019 | Reactualizat 03 Iun 2019 | Expiră 11 Iun 2019

Consilier juridic (in Baia Mare)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Te asteptam in colectivul nostru daca esti licentiat in Drept, atent la detalii, organizat, proactiv si autodidact. Sunt necesare aptitudini avansate de operare a calculatorului si cunostinte temeinice de drept. Integritatea morala si responsabilitatea asumata pentru activitatile desfasurate sunt de asemenea foarte importante. Pe langa acestea, iti vor fi de folos: simtul umorului si capacitatea de a te bucura de fiecare zi. :)

Descrierea jobului

Consilierul juridic acorda sprijin in monitorizarea dosarelor de executare silita, redacteaza actele care urmeaza a fi emise de catre executorul judecatoresc, verifica si supravegheaza conformitatea acestora cu normele legale in vigoare si urmareste activ desfasurarea procedurii din dosarele alocate.

In schimb, noi ii oferim suportul necesar pentru a urma o cariera pe termen lung intr-un colectiv tanar si ambitios.

La noi vei gasi mediul potrivit in care sa iti desavarsesti cunostintele teoretice dar mai ales practice, astfel incat sa devii un expert in domeniul tau de activitate.
Apreciem si sprijinim familia precum si viata personala, fiind flexibili in a oferi programe adaptate in acest sens. Pentru ca vigoarea mentala si fizica este importanta, angajatii nostri au acces la servicii private de sanatate si sunt incurajati sa participe la diverse activitati sportive.

Descrierea companiei

Biroul executorului judecatoresc are sediul in Baia Mare si este compus dintr-un colectiv tanar, ambitios si dinamic. Competenta teritoriala se intinde asupra judetelor Maramures, Salaj, Bistrita-Nasaud si Cluj.Succes!

Expirat
Consilier juridic (in Baia Mare)  -  Birou Executor Judecatoresc Margineanu Viorel Victor Daniel

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close