Publicat 23 Oct 2020 | Reactualizat 22 Nov 2020 | Expiră 23 Nov 2020

Consilier Juridic-Departamentul Legal Enforcement

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Absolvent al Facultatii dе Drept (constituie un plus);
- Minim 2 ani experienta intr-un job similar;
- Cunostinte juridice foarte bune;
- Abilitate dе organizare;
- Persoana comunicativa;
- Persoana inovativa/creativa;
- Adaptabilitate/flexibilitate;
- Cunoasterea si aplicarea consecventa a reglementarilor specific activitatii desfasurate;
- Cunostinte PC: MS Office (nivel mediu sau avansat);
- Cunostinte dе limba engleza;
- Posesor permis auto: categoria B.

Descrierea jobului

- Raporteaza direct catre Managerul Departamentului Legal Enforcement si Team Leaderul Departamentului Legal Enforcement;
- Furnizarea documentelor necesare, elaborarea de rapoarte și situații la cerere, generarea, rularea de rapoarte necesare desfasurarii activitati de colectare; salvarea informatiilor/documentelor primite de la executorii judecatoresti/parteneri/debitori in bazale de date interne;
- Verificarea si inaintarea la plata a facturilor fiscale primite de la partenerii colaboratori;
- Inaintarea la plata a taxelor solicitate de catre executorii judecatoresti;
- Deschiderea fluxurilor si monitorizarea dosarelor de executare;
- Implicarea activa in proiectele initiate de catre enforcement team leader si enforcement supervisor;
- Contactarea executorilor si monitorizarea procesului de executare in dosarele din portofoliul alocat;
- Redactarea documentelor necesare desfasurarii activitatilor de colectare;
- Initierea si preluarea apelurilor de la exeutorii judecatoresti colaborari ai Kredyt Inkaso Investments RO;
- Oferirea informatiilor solicitate de catre executorii judecatoresti pe toate canalele de comunicare: email, telefonic, corespondenta scrisa;
- Stabilirea si negocierea platilor cu debitorii Kredyt Inkaso Investments RO in vederea recuperarii creantelor;
- Deplasarea la birourile executorilor judecatoresti cu scopul de vizualiza si prelua informatii din dosarele de executare aflate in gestiune;
- Prezentarea la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti in dosarele aflate in portofoliul gestionat;
- Transmite solicitari catre executorii judecatoresti in vederea interogarii bazelor de date uzuale pentru identificarea patrimoniului debitorilor;
- Verificarea statusului real al bunurilor mobile si imobile aflate in patrimoiul debitorilor din portofoliul alocat;
- Pregatirea dosarelor ce urmeaza sa fie transmise spre incuviintare executorilor judecatoresti;
- Contactarea executorilor judecatoresti in vederea distribuirii catre creditor a sumelor incasate in conturile de consemnatiuni ale BEJ.

Beneficii:

- Salariu motivant;
- Tichete de masa;
- Abonament medical la clinica privata;
- Posibilitatea de a lucra intr-o companie dinamica multinationala;
- Posibilitati reale de dezvoltare profesionala;

Descrierea companiei

KREDYT INKASO este unul dintre liderii pietei de colectare creante din Polonia, inca din anul 2001 si totodata, unul dintre cele mai mari grupuri de investitii din Europa. In prezent, isi desfasoara activitatea in tari precum Polonia, Rusia, Romania si Bulgaria.

INCEPAND DIN 2001, suntem prima companie din Polonia ce a investit in portofoliile de credite neperformante. Debutul companiei la Bursa de Valori din Varsovia, a avut loc 6 ani mai tarziu, in anul 2007.

Prin inscrierea la aceasta pozitie va exprimati acordul ca datele dvs cu caracter personal sa fie colectate, prelucrate si stocate de catre Kredyt Inkaso Investments RO S.A. in scopul inscrierii in baza de date, a recrutarii si/sau selectiei pentru pozitia/pozitiile deschise la care ati aplicat in vedere unui post disponibil in cadrul Kredyt Inkaso Investments RO S.A., realizarea unor rapoarte statistice asupra fortei de munca, precum si autoritatilor publice, in baza legislatiei in vigoare. Aceste informatii vor fi stocate in baza de date a Kredyt Inkaso Investments RO S.A. si pot fi transmise/portate partenerilor, imputerniciti ai operatorului de date cu caracter personal Kredyt Inkaso Investments RO S.A., societati ce au ca obiect “activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca”, acreditate pe servicii de mediere a muncii.
Sunteti de acord ca aceste date cu caracter personal sa fie stocate timp de 5 ani, avand dreptul de a solicita accesul la datele dvs cu caracter personal, rectificarea, stergerea, restrictionarea prelucrarii sau portabilitatii acestora printr-o cerere scrisa transmisa pe adresa de email [email protected] sau prin posta la adresa Str. Invingatorilor nr. 24, cladirea Victory Business Center, etaj 6, sector 3, Bucuresti.
Kredyt Inkaso Investments RO S.A. precum si imputernicitii operatorului de date cu caracter personal Kredyt Inkaso Investments RO S.A., societati ce au ca obiect “activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca”, acreditate pe servicii de mediere a muncii pot colecta, prelucra si stoca urmatoarele categorii de date cu caracter personal: nume, prenume, CNP, varsta, sex, date de contact (telefon, email, skype, adresa de domiciliu/resedinta), conturi personale si profesionale de pe platforme de socializare, experienta profesionala, ocupatie, venit si/sau asteptari de venit, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei persoane.
Kredyt Inkaso este operator autorizat de date cu caracter personal cu numarul 27447.
Sunteti de acord sa participati la procesul de recrutare si selectie (interviuri: fata in fata si/sau prin intermediul altor tehnologii de comunicare, jocuri de rol – daca este cazul, testare psihologica, recomandari de la fostii angajatori etc.) in vederea completarii dosarului de recrutare si selectie care va fi prelucrat si stocat in baza de date a Kredyt Inkaso Investments RO S.A. si/sau imputernicitilor operatorului de date cu caracter personal ai Kredyt Inkaso Investments RO S.A.
Prin aplicarea la acest anunt de recrutare inteleg si sunt de acord ca datele mele cu caracter personal precum numele, prenumele, imaginea mea, precum si alte date furnizate in CV (adresa, numar de telefon, data de nastere, adresa de email etc.) vor fi colectate de Kredyt Inkaso Investments RO S.A. – operator autorizat de date cu caracter personal cu numarul 27447, in scopul procesului de recrutare.
Sunt de acord sa particip la procesul de recrutare si selectie (interviuri: fata in fata si/sau prin intermediul altor tehnologii de comunicare, jocuri de rol – daca este cazul, recomandari de la fostii angajati etc. in vederea completarii dosarului de recrutare si selectie care va fi prelucrat si stocat in baza de date a Kredyt Inkaso Investments RO S.A.
Inteleg ca datele mele cu caracter personal vor fi colectate in conditii de siguranta, pentru a proteja confidentialitatea si vor fi stocate timp de 5 ani si ca imi pot retrage consimtamantul in orice moment. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea procesarii conform consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Expirat
Consilier Juridic-Departamentul Legal Enforcement  -  KREDYT INKASO Investments RO S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close